Oldal frissítése

48" Panasonic TX-48MZ800E

Ingyenes
szállítás boltjainkba
584 690 Ft

48" Panasonic TX-48MZ800E

Szívesen élveznéd otthon a filmeket olyan minőségben, mint a moziban? Ebben az esetben nem kerülheti el a figyelmed ez a nagyszerű Panasonic televízió. Nagyszerű vizuális élményben lehet részed, köszönhetően a fejlett OLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztos nagy öröm lesz számodra a rengeteg film és sorozat az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód kiváló választás lesz az igényes játkosok számára is. A fantasztikus látványvilágon túl, a remek hangzásért 20W-os hangszóró felel. Eme Panasonic Smart TV a modern Google TV operációs rendszert használja, és egy igazán lenyűgöző dizájn egészíti ki megjelenését. A TV megjelenését fekete szín teszi teljessé. Amennyiben a falra szeretnénk függeszteni a TV-t, akkor VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító a csomagolás része.

Televízió 48
Televízió 48

48" Panasonic TX-48MZ800E televízió jelentősebb tulajdonságai

  • Ezen Panasonic TV-nek hála a mozi beköltözik a nappalidba
  • Lenyűgöző látványvilág hála a modern OLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia az akciójelenetek kedvelőinek
  • A hibátlan látványt csak fokozza a nagyszerű hangzás, amiért 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 48" képátló mellett
  • Ezen Panasonic Smart TV a fejlett Google TV operációs rendszerrel van ellátva
  • Egyéb rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Dolby Atmos és Térhangzás garantálja a hanghatásokat mozi minőségben
  • Olyan közkedvelt okos funkciókkal látták el, mint HbbTV, hangvezérlés és webböngésző
  • Közkedvelt filmek és sorozatok tárháza vár rád olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, MAGENTA TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify és Twitch

Kivételesen éles képi megjelenítés

Csak dőlj hátra, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 48" képátló mellett. Ez a nagyszerű Panasonic TV rendkívül részletes képi megjelenítésre képes, köszönhetően a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képpontot kapott, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből tevődik össze, amely rendkívüli élességet garantál.

Televízió 48
Televízió 48

OLED technológia a nagyszerű élénk és természetes színélményért

Ezen OLED technológiával rendelkező TV kiváló vizuális szórakozást nyújt. Az OLED kijelző kitűnik magas kontrasztjával, széles látószögével, gyors válaszidejével és élénk színeivel. Az egyes pixelek egyedi be- és kikapcsolásának köszönhetően igazán gazdag fekete árnyalatokat ér el. Az OLED kijelző rendkívül energiatakarékos, mert csak akkor fogyaszt energiát, ha a pixelek be vannak kapcsolva.

Támogatja a HDR formátum szélet skáláját

Ezzel a TV-vel és az általa használt High Dynamic Range (HDR) funkcióval a jelenet sötét és világos részein is továbbfejlesztett részletalkotást kapunk. Konkrétan olyan technológiát támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A HDR10 a kép fényerejét a legnagyobb fényerejű jelenetnek megfelelően állítja be. A HDR10+ dinamikus fényerő változást jelent az aktuális képkockától függően.

Urald az összes játékot ezzel a lenyűgöző Panasonic TV-vel

A játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékokban fontos a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A fejlett gamer mód funkcióval felejthetetlenné válik a játék. Ezen Panasonic televízió kiváló hatékonyságú monitorként működik, hogy megfeleljen a legigényesebb játékosok igényeinek is.

Használd ki a modern Panasonic TV összes smart tulajdonságát

A hozzáadott HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nincs szükség további eszközök csatlakoztatására, illetve más alkalmazás megnyitására. A TV könnyű hozzáférést biztosít a webböngészőhöz is. Használd közvetlenül a TV képernyőjét a böngészésre. Az intelligens funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Az ideális választás mindenki számára

Olyan kapcsolódási lehetőségeket nyújt más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth és Chromecast. Olyan technológia biztosítja a moziszerű élményt, mint Dolby Atmos és Térhangzás. A Dolby Atmos technológiának hála biztosított a 3D térhangzás több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna tartalmazhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek köszönhetően a hang térbeli terjedése sokkal pontosabb és reálisabb lesz.

Élvezd a korlátlan multimédiás funkciókat

Ez a nagyszerű Panasonic OLED televízió le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Amennyiben nem érsz rá megnézni kedvenc műsorod, könnyedén rögzítheted USB-n keresztül egy külső merevlemezre, és nézd meg később. Ha kezd unalmas lenni a műsor a TV-ben, csatlakoztass USB-n keresztül egy külső meghajtót, hogy nézhesd saját tartalmaid.

Méretek:

65,9 × 106,8 × 22,1 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

54,8 × 5,4 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

18,7 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet és digitális optikai/digitális hangkimenet

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 48 " (121,92 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Google TV
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 106,8 cm
Magasság 65,9 cm
Mélység 22,1 cm
Magasság talp nélkül 54,8 cm
Mélység talp nélkül 5,4 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 44,1 cm
Tömeg 18,7 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 20 W

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus
Kód:  WX244i6f03
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  TX-48MZ800E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05