Oldal frissítése

48" Gogen TVF 48R384 STWEB

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

48" Gogen TVF 48R384 STWEB

Az stílusos fekete 48" Gogen TVF 48R384 STWEB eleganciáját a keret alsó részén található ezüst csík egészíti ki, minden modern enteriőr dísze lehet ez a készülék. Emellett teljes körű televíziós és mozis élményt varázsol otthonodba, és okos alkalmazások széles skáláját kínálja, amely forradalmasítja a tévénézést. A Gogen TVF 48R384 STWEB televízió A++ energiaosztályú, így egyáltalán nem kell aggódnod az emelkedő villanyszámla miatt, egész nap nyugodtan élvezheted az új TV nyújtotta örömöket.

A Gogen TVF 48R384 STWEB legfontosabb jellemzői

  • Modern design 122 cm-es képernyővel
  • HD Ready kép gyors CMP 400 képfeldolgozással
  • A jelenlegi és a jövőbeli adások fogadására szolgáló tuner (DVB-C/S2/T2 HEVC/H265 tanúsítvány)
  • Filmek egyszerű streamelése az otthoni hálózatot használva, vagy online filmnézés a HbbTV, YouTube, Netflix, stb. szolgáltatások segítségével
  • Készen áll a vezeték nélküli WiFi kapcsolatra és a Miracast funkcióra

A jövő közvetítése

A Gogen TVF 48R384 STWEB teszelt, és DVB-T2 tanúsítványt szerzett Ha ennek a Gogen TV-nek a boldog tulajdonosa vagy, garantált, hogy készen állsz a kiváló minőségű DVB-T2 digitális műsor fogadására. Így készen állsz a közelgő változásra, és nem kell majd új készüléket vásárolnod. A DVB-S2 tuner ráadásul Skylink Fast Scan funkcióval is rendelkezik, így a legújabb műholdas szolgáltatásokat is élvezheted.

Otthoni hálózaton

Dőlj hátra és élvezd a végtelen mennyiségű tartalmat az interneten. A böngésző számos népszerű szolgáltatással rendelkezik, mint például a YouTube, a Facebook vagy a Twitter, mindez a Gogen szuper képernyőjén. Az univerzális DLNA szabvány használatával otthoni hálózathoz kapcsolódva bármikor elérheted mind a NAS, mind notebookon tárolt adataid. Sőt, a Miracast lehetővé teszi a telefon képernyőjének megjelenítését a tévékészüléken.

Valami extra

A Gogen TVF 48R384 STWEB támogatja a HbbTV technológiát, hozzáférést biztosítva ezzel egy teljes TV archívumhoz. Fejlett teletext, játék és egyéb funkciókat is kínál, és még sok mást is. Havidíjért nézheted a folyamatosan bővülő film és sorozat gyűjteményt a népszerű streaming szolgáltatás, a Netflix segítségével.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 48 " (121,92 cm)
Felbontás Full HD
Maximális felbontás 1920 × 1080 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 109,3 cm
Magasság 68,5 cm
Mélység 22,5 cm
Magasság talp nélkül 64,5 cm
Mélység talp nélkül 9 cm
Tömeg 10,7 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WG9542c4f
Termékszám:  GOGTVF48R384STWEB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05