Oldal frissítése

46" NEC MultiSync X462S

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

46" NEC MultiSync X462S

Elegáns előadás kijelző NEC X462S PD jellemzi egy nagyon hosszú élettartam és a megbízhatóság is igényes 24/7 működésre. Nagyon vékony profil és egy átlós mérete 46 "Full HD hagy mély benyomást, hogy a képernyő használható a lakossági jelzések, tárgyalóterem, recepció, vagy úgy dönt, hogy integrálja bútorok. A kiváló képminőséget biztosít S-PVA technológiával, amely garantálja a széles látószöget biztosít. V kombinaci s LED podsvícením podává věrné zobrazení barev s vysokým jasem až 700 cd/m2 a přitom nízké spotřebě elektrické energie. Ezen kívül, környezeti fényérzékelő intelligensen beállítja a háttérvilágítás intenzitását úgy, hogy a kép nem zavarja a szemét túl sok, vagy fordítva elégtelen megvilágításnál.
Minőségi kép vetítés is lehetséges, hogy adjunk hangot beépített sztereó hangszórók kimeneti 2x5 W Csatlakozó berendezés hátsó oldalán, azonban azt is lehetővé teszi, hogy kapcsolatot külső hangszórók keresztül hangsugárzó csatlakozók vagy 3,5 mm-es jack audio kimenet. Közvetlenül is talál audio bemenet. A választás a belső és a külső hangszóró könnyedén, hogy a gombnyomásra. Gyártó természetesen nem felejtette sokféle videó bemeneti aljzathoz, mint a DisplayPort, HDMI, DVI-D pár (input-output). Vannak analóg bemenet D-Sub vagy kompozit BNC csatlakozóval.
Speciális tengely lehetővé teszi az azonnali hátsó oldalán a kijelző telepíteni slot-in PC és a képernyőt, hogy az All-In-One PC megzavarása nélkül a vékony kialakítás. Úgy találja kijelző az egészségügyben például. megtekintésekor röntgenfelvételek köszönhetően DICOM profilt. Továbbá megbirkózni fűzve jelet a digitális hurok. Képernyő NEC X462S PD nélkül szállítjuk alap, de kérem sok kiegészítővel, amely magában foglalja egy távirányító. Hála LAN port (RJ-45) és az RS-232C is vezérelhető és kezeli a kijelzőn.

Paraméterek

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Automatikus fényerő szabályozás

Szín

Szín Fekete

Üzemidő

Üzemidő 24 óra/nap
Kód:  WN355e1
Termékszám:  60003399
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15