Oldal frissítése

46" NEC MultiSync P463

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

46" NEC MultiSync P463

LCD panel NEC P463 nyilvános kijelző ideális vállalati képalkotó eszközt, ahol az üzemidő kívánt üzemmód 24/7. Kommunikálni az ügyfelekkel a boltban, ellenőrzi a kontroll szobában, és ahol arra szükség van a megbízhatóság, a rugalmasság, és az alacsony üzemeltetési költség. A beépített S-PVA kijelző LED háttérvilágításos remek képminőséget által támogatott erős hangszórók. Egy speciális érzékelő érzékeli a néző és az idő beállításához távolság alapján fényerő, hangerő és a ráfordítások, illetve növelheti vagy csökkentheti a teljesítményt és az energia-megtakarítás.
Ez kizárólag felszerelt NEC OPS slot integrálásának különböző slotových alapuló megoldásokat az új OPS szabvány. A kijelző így lehetséges-e kiterjeszteni a teljes körű modul, beleértve a különböző teljesítményű PC, HDSDI bemenet / kimenet, Media Player technológia WiDi, HDBase felület és egy sor más megoldásokat. Ez ad nagyobb lehetőséget használja. Felszerelt is megtalálja a legkülönbözőbb felületek, beleértve a DisplayPort csatlakozó, HDMI, DVI és vezérlés LAN. Hogy egyéb előnyöket említhetjük támogatása DICOM orvosi alkalmazások és orvosi képalkotó (röntgen képek stb).

Paraméterek

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Automatikus fényerő szabályozás

Szín

Szín Fekete

Üzemidő

Üzemidő 24 óra/nap
Kód:  WN355e
Termékszám:  60003478
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20