Oldal frissítése

46 "ELO 4602L MultiTouch kapacitív

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

46 "ELO 4602L MultiTouch kapacitív

Vékony interaktív kijelző, amely professzionális megoldásként szolgál a lakossági, vendéglátóipari, üzleti, egészségügyi és egyéb kereskedelmi intézményeApproxen. A magas kontrasztú és LED háttérvilágítású csúcstechnológiájú Full HD megjelenítési technológia vonzza az ügyfeleket, és az ujjai megérintésével aktív kapcsolatot teremt az előkészített környezetgel.

Főbb jellemzők

  • A fogyasztók / ügyfelek vonzása és bevonása
  • Professzionális hardver 24/7 üzemeltetéshez
  • Erősített üveg a közhasználatú buktatók kezelésére
  • Egyszerű telepítés és karbantartás a közterületen
  • A függetlenség lehetősége (számítógépes modul beszerzése)
  • További lehetőségek a VESA szerelvények telepítéséhez
  • Vicces a kicsomagolás után (Win, Linux, Mac OS csak egy érintéssel, Chrome...)

A telepítési beállításoktól függően

Két érintőképernyő közül választhat . Az infravörös (IR) hagyományos fedőlapot biztosít, amely könnyen integrálható a kioszkoApproxa. A Projection Capacitive (PCAP) üvegeket kínál széltől szélig, így vonzó a hasonló mobil eszközök megjelenésével. Mindkettő akár 10 egyidejű érintőképernyővel is képes több felhasználóval együttműködni, gyors és rendkívül érzékeny válaszokkal.

Egységes egység

Számítógépes modul megvásárolható a kijelzőn, hogy a kijelzőt teljes egészében egy számítógépbe fordítsa anélkül, hogy más eszközökre lenne szüksége, nem beszélve a kábelekről. Ez a kiterjesztés egy megbízható platform, amely kompatibilis a legtöbb tartalomkezelő szerverrel, támogatja az optimális gyorsítótárazást és a hálózati folyamatokat. A Microsoft Windows operációs rendszeren alapuló modulok Intel Core vagy Android a Qualcomm Snapdragon segítségével érhetők el.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  EL100g8e
Termékszám:  E222373

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10