Oldal frissítése

43" VIVAX 43Q10C

Szuper ár
131 090 Ft

43" VIVAX 43Q10C

Szeretnéd otthon is megtapasztalni az igazi mozis élményt? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ez a remek VIVAX TV. Engedd, hogy magával ragadjon a nagyszerű vizuális élmény, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10+ szabvány támogatásnak. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Azért, hogy a remek látványon túl tökéletes hangzásban legyen részünk, 16W-os hangszóró felel. Eme VIVAX Smart TV a fejlett Android operációs rendszerrel van ellátva, és egy valóban lenyűgöző dizájn fokozza megjelenését. A televízió megjelenését ezüst szín egészíti ki. VESA szabványú konzolra lesz szükségünk a TV falra való függesztéséhez, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító tartalma a csomagolásnak.

Televízió 43
Televízió 43

43" VIVAX 43Q10C TV fő paraméterei

  • A lenyűgöző VIVAX televízióval otthonod kényelméből is átélheted a valódi mozi élményt
  • Felejthetetlen látványvilág köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10+ szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciójelenetek szerelmeseinek
  • A hibátlan látványt csak fokozza a nagyszerű hangzás, amiért 16W-os hangszóró felel
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 43" képátló mellett
  • Eme VIVAX Smart TV a korszerű Android operációs rendszert futtatja
  • Edge LED háttérvilágítással büszkélkedhet
  • Olyan egyéb funkciók állnak rendelkezésre, mint HDR
  • Dolby Atmos biztosítja a hanghatásokat mozi minőségben
  • A népszerű okos funkciók között szerepel: HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés és webböngésző
  • Kedvenc filmed és sorozatod vár rád az olyan alkalmazásokban, mint Vodafone TV

Lélegzetelállító képi megjelenítés

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 43" képátló mellett. Ez a nagyszerű VIVAX TV lehetővé teszi a rendkívül éles képi megjelenítést, köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi pixellel rendelkezik, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontást biztosít, melynek köszönhetően minőségromlás nélkül élvezhetjük a filmeket és egyéb műsorokat. Az Edge LED technológia LED diódái csak a képernyő szélén lettek elhelyezve, így érdekes és megnyerő lehet a vékonyabb TV-t kedvelők körében.

Televízió 43
Televízió 43

LCD LED technológia a nagyszerű élénk és természetes színélményért

Ezen LCD LED technológiát alkalmazó TV nagyszerű látványt biztosít. A LED technológia magas fényerőt és lenyűgöző színalkotást garantál, amely lehetővé teszi a tv-zést jól megvilágított szobában. A LED izzósort az LCD panel mögött helyezték el, amely biztosítja a kép tisztaságát.

A TV támogatja a HDR formátumot

Köszönhetően a TV High Dynamic Range (HDR) funkciójának egyaránt a jelenet világos és sötét részén is részletgazdag képet kapunk. Olyan technológiát támogat, mint HDR10+. A HDR10+ dinamikus fényerő-beállítással rendelkezik mindegy egyes képkockához.

Televízió 43

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást rejt

Ezen Android okos televízió számos praktikus funkciót tartogat, mint Google Assistant. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és csatlakoztathatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens tanácsadónkká válhat az elektronika világában. Gyorsan és egyszerűen megtalálhatjuk kedvenc videóinkat az alkalmazásokban, amit különösen a legfiatalabb nézők fognak díjazni. Gyorsan és egyszerűen felfedezik kedvenc meséjüket anélkül, hogy a billentyűzetet kellene használniuk. Az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelhetjük. Kedvenc streaming szolgáltatásunk egy gombnyomásra megjelenik a TV-n.

Használd ki a nagyszerű VIVAX TV összes smart funkcióját

A hozzáadott HbbTV funkciónak köszönhetően a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nem kell külső eszközöket használniuk, illetve átváltani más alkalmazásba. Az aktuális verzió HbbTV 2.0. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-ből. Használd közvetlenül a TV képernyőjét a böngészésre. Hála az smart funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Az ideális TV mindenki számára

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat támogat más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Miracast és Chromecast. Olyan technológia gondoskodik a moziélményről, mint Dolby Atmos. A Dolby Atmos technológia több csatornán keresztül nyújt 3D térhangzást. Például az egyik csatorna hordozhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, így a hang terjedése a térben lényegesen pontosabb és reálisabb lesz.

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás funkciókhoz

Ez a nagyszerű VIVAX LCD LED TV biztosan elkápráztat multimédiás funkcióival. Amennyiben nem tudod megnézni kedvenc műsodor, csak rögzítsd USB-n keresztül egy adathordozóra, és nézd vissza bármikor. Ha nem találsz semmi érdekeset a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, és játszd le saját tartalmaid. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetőségünk van csatornákat leblokkolni, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Méretek:

22,7 × 60,8 × 22,7 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

55,6 × 8,1 cm (ma×mé)

Tömeg:

7,6 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,0, fejhallgató kimenet, CI+ és kompozit

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10+

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód

Játék jellemzői

Válaszidő 5 s

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Miracast, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, CI+, Kompozit
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 60,8 cm
Magasság 22,7 cm
Mélység 22,7 cm
Magasság talp nélkül 55,6 cm
Mélység talp nélkül 8,1 cm
Tömeg 7,6 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Ezüst

Audió

Hangszóró teljesítmény 16 W

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Szín

Szín Fekete
Kód:  VIV114
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  43Q10C

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10