Oldal frissítése

43 "Sharp LC-43CFE6242E

4,4 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

43 "Sharp LC-43CFE6242E

Élvezze a filmeket, sorozatok és sportesemények, a legjobb minőségben. A Sharp televíziók lesz tökéletes kép egészíti ki a kifinomult funkciók okos TV. Ennek köszönhetően képes lesz, hogy a kép nem csak a televízióban, hanem okostelefonokon és táblagépeken. Átlós 109 cm ??együtt FullHD kép és integrált technológiák Sharp Aquos kínál borotvaéles képet, még nagyon alacsony energiafogyasztás, a TV-t. Televízió Sharp lesz a központja a szórakozás otthonában.

A legfontosabb előnyök:

  • 109 cm képátlójú, kiváló Full HD képet
  • SMART fejlett funkcióval új felhasználási TV
  • Műholdvevő, és csatlakozik az internethez WiFi
  • Lejátszás és felvétel USB tároló

A New World SMART funkció

TV könnyen csatlakoztatható az internethez LAN kábellel vagy WiFi, és akkor megismerni egy új dimenziót a használatát. Ahelyett, hogy a távirányító oka lehet, hogy egy speciális mobil alkalmazás, használja a smartphone vagy tabletta. SMART funkció új lehetőségeket nyit a televízió. Speciális alkalmazások Facebook, Twitter vagy a YouTube lesz képes nézni a legfrissebb híreket közvetlenül a televízióhoz.

Beépített tuner lehetővé teszi a földfelszíni és a műholdas digitális műsorszórás. Ez azt jelenti, hogy már nem kell, hogy egy TV mellett más lehetőségek, amelyek csak sok helyet foglalnak.Integrált DLNA technológia lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa a TV-t az otthoni hálózathoz, és könnyedén megoszthatja a nyaralási képek látogatását vagy filmek lejátszásához a saját film gyűjtemény.

Otthoni szórakoztatás

A három HDMI port lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa az összes fontos perifériák, mint a játékkonzol, műholdvevő vagy Blu-ray lejátszó. Ott van még a jelenléte USB port, amely lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa a hordozható meghajtó és játszani filmek, sorozatok és zenéit otthoni kollekció.

Már ez történik veled, amit nem fogadott néhány kedvenc show. Az innovatív technológiák időeltolásos + egyszerűen csatlakozhat a televízió vagy egy hordozható USB flash meghajtót. Kapcsolja be a felvétel minden programot, akkor szabadon mozoghat előre és hátra az időben, és ne aggódj, hogy amit elmulasztott valamit.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Facebook
SMART funkciók Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-S2

Méretek és tömeg

Szélesség 96,59 cm
Magasság 59,46 cm
Mélység 18,6 cm
Magasság talp nélkül 55,83 cm
Mélység talp nélkül 6,71 cm
Tömeg 7,6 kg
VESA felfüggesztés 400×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WSA309j3
Termékszám:  LC-43CFE6242E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10