Oldal frissítése

43" Samsung UE43NU7442

4,7 36 értékelés
150 560 Ft

43" Samsung UE43NU7442

Samsung UE43NU7442, 4K TV, nagyszerű képpel

Rendkívül részletes kép, élénk színekkel

Bemutatunk egy vadonatúj vizuális élményt egy igazán kivételes eszközön - a Samsung prémium minőségű UHD TV képernyőjén. Nézd kedvenc filmjeidet a legújabb 4K felbontású Digital Europe tanúsítvánnyal rendelkező kijelzőn és fedezd fel a többszörös renderelési képességeit a hihetetlenül részletes képen, amely a HDR támogatásnak köszönhető. Mozizz vagy nézd kedvenc csatornáidat, eddig még soha nem látott minőségben. Az intelligens UHD Dimming funkciója lenyűgöző kontrasztot, hihetetlen élességet és kiemelkedő színélénkséget biztosít számodra a nappaliban.

Dinamikus és reális színmegjelenítés

A Samsung prémium kategóriás Ultra HD TV-je rendkívül színvonalas és élethű szín reprodukcióval büszkélkedhet. A kiemelkedő színeket a Dynamic Crystal Color technológia biztosítja, amely képes a tévékészülék képernyőjén megjeleníteni a színes tónusok teljes palettáját és a kifinomult árnyalatokat, majd gyöngéd színátmenetekkel kápráztatja el a szemedet.

Egy elegánsan karcsú TV

Természetesen mindegyik TV-nél a képminőség és a felhasznált technológia a legfontosabb, azonban ez a prémium minőségű Samsung TV kifinomult, minimalista kialakítással egészíti ki az amúgy is vonzó tulajdonságait. Elegánsan karcsú külsejével emeli ki az éppen nézett műsorokat, de magát a nappalit is feldobja külsejével.

Rejtsd el a csatlakoztatott kábeleket

Három egyszerű lépésben - a Clean Cable megoldásnak köszönhetően, a kábelek csúnya rengetege nem fog belezavarni a nappalid belső elrendezésébe vagy mozizás élményébe.

1. lépés: Csatlakoztasd a kábeleket a TV-hez.
2. lépés: Told a kábeleket a TV hátulján lévő horonyba.
3. lépés: Aztán kösd össze azokat a kábeleket, amelyeket csatlakoztattál a TV-hez.
Rendezd el a kábeleidet és tartsd letisztultan az elrendezést.

Nézd műsorokat egy igazán okos TV-n

Manapság már nem igaz, hogy a TV csak csatornák nézésére alkalmasak. Bár a tévékészülék 100%-ban támogatja a videók lejátszását, azonban a Smart TV funkcióival ezt sokkal intelligensebben használhatod. Praktikus áttekintést kaphatsz az elérhető műsorokról, könnyedén és gyorsan kereshetsz a különféle programok között vagy vezérelheted a televízióhoz csatlakoztatott eszközöket, és még csak néhány olyan funkció, amellyel gyorsabbá és könnyebbé teszi a hozzáférést a szórakozáshoz.

Nincs szükség további vezérlőkre

Miközben a televízió szórakoztatás forrásává válik, addig a One Remote segítségével kényelmesebben vezérelheti azt. Felismeri és megjelöli az egyes eszközöket, amelyeket csatlakoztattál a TV készülékhez, így lehetővé teszi azok vezérlését is. Éppen ezért egyetlen eszközzel válthatsz a különböző bemenetek között és a különböző beállítások között.

Steam Link az igazi gamer játékélményért

Lehet, hogy megvan már a monitorod a számítógépes játékokhoz, azon a PC-d és a Samsung TV-d összekapcsolásával egy új dimenzióját fedezheti fel a vizuális megjelenítésnek. A TV Steam Link-el van felszerelve, amellyel összekapcsolhatod a számítógépeddel és a Steam felhasználóddal, így közvetlenül a Steam könyvtáradból válogathatsz nagy képernyőn a játékok közül. És a kanapéról élvezheted a játékokat a nappaliban.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Steam Link, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WR182b1d
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  UE43NU7442UXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20