Oldal frissítése

43" Orava LT-1100

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

43" Orava LT-1100

Hagyd, hogy a kiváló képminőség elkápráztasson, 4K felbontással. Az Orava LT-1100 televízió kiváló ár és minőség arányt kínál. Ha nem vagy annyira lelkes technológia rajongó, és nincs szükséges sok okos funkcióra, ez a TV tökéletes lesz számodra. A modell gyártója az alapvető funkciókra koncentrál, például az internetre, a DLNA támogatásra és a Netflix integrációra. Ez nyújt lehetőséget számodra, hogy viszonylag alacsony áron vásárolj egy terméket, amely kiemelkedő - árban és minőségben is. 

Legfontosabb jellemzői

  • Kiváló képminőség
  • DLNA támogatás, az egyszerű multimédia megosztásért
  • Tévézés lehetősége a jövőben set-top box nélkül
  • Csatlakozási lehetőségek széles skálája: HDMI és USB bemenet
  • Beépített multimédia lejátszó
  • Internet kapcsolat LAN-on keresztül

Tökéletes kép

Az innovatív Direct LED technológia az egész kijelző területét megvilágítja, ezzel tökéletes színhűséget garantál. A gyártó a tökéletes kivitelezésre összpontosít, mely lenyűgöző képminőséget, tökéletes kontrasztot, nagy fényerőt, éles mozgást, alacsony válaszidőt és gazdag színeket nyújt. 4K felbontású, 3840 × 2160 pixel, ami 4-szerese a Full HD-nek, így minden részletet élvezhetsz. Beviteli módok széles skálája támogatott: HDMI, USB és TV vétel DVB-T2-n és DVB-S2-n keresztül.

Gazdag felszereltség

A 4 HDMI bemenet segítségével csatlakoztatható a laptop, táblagép vagy PlayStation és az USB portok lehetővé teszik a TV-adás felvételét vagy digitális kamera, USB flash meghajtó, vagy egyéb multimédiás eszközök csatlakoztatását. Az USB-n keresztüli tartalmak lejátszását a beépített lejátszó biztosítja, amely támogatja a DivX és Xvid videó formátumokat és az MP3 és WMA hangformátumokat. A fényképeket és videókat, így egyenesen, hosszadalmas telepítés nélkül nézheted a nagy képernyőn. Rendelkezésre áll továbbá egy régebbi SCART csatlakozó, VGA bemenet és fejhallgató kimenet.

A TV lehetővé teszi a tévénézést set-top box nélkül, hiszen beépített DVB-T2/C/S2 tunerrel rendelkezik. Az internetre LAN-on és WiFi-n keresztül is csatlakozhatsz.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

SMART funkciók Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

HDMI 2 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 96,6 cm
Magasság 60,6 cm
Mélység 22,1 cm
Magasság talp nélkül 56,2 cm
Mélység talp nélkül 3,2 cm
Tömeg 11,5 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO446h
Termékszám:  LT-1100 LED A120B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15