Oldal frissítése

43" Nokia QNR43GV215

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

43" Nokia QNR43GV215

Televízió 43

A kedvenc filmek és műsorok követéséhez jól jön egy olyan tévékészülék, amely tökéletes képminőséggel és számtalan hasznos funkcióval rendelkezik. A lenyűgöző, 43" nagyság, illetve a(z) 4K Ultra HD felbontásnak hála a(z) 43" Nokia QNR43GV215 kiváló választás a nagyobb szobákba. A tökéletes 4K felbontású TV olyan részletgazdagságot biztosít, amelyről nem is álmodtál. A népszerű Android operációs rendszer végtelen lehetőségeket kínál a praktikus alkalmazásoknak köszönhetően. A QLED képalkotó technológia nagy teljesítményű Quantum Dot diódák segítségével garantál csodálatosan élénk színeket egészen a képernyő széléig. A kép ennek a technológiának köszönhetően lenyűgöző hűséggel kerül visszaadásra. Az ún. okostévé technológia korlátlan lehetőséget kínál a praktikus alkalmazásokkal.

A(z) 43" Nokia QNR43GV215 Smart TV alapvető jellemzői

  • A 4K felbontás egészen új TV-nézési élményt garantál
  • Fejlett QLED technológia a kiváló minőségű és élethű színvisszaadás érdekében
  • 43" képátmérőjű tévé
  • A(z) 43" Nokia QNR43GV215 televízió operációs rendszere: Android
  • Multimédiás funkciók: lejátszás usb-ről
  • Integrált WiFi a(z) 43" Nokia QNR43GV215 könnyű internetcsatlakozásához
  • Bluetooth technológia az eszközök csatlakoztatásához
  • VESA szabványos konzolhoz azonnal használható lyukakkal egymástól 100×100 távolságra például plafonra történő rögzítéshez
  • A DVB-T2 - HEVC típusú tuner olyan szabvány, amellyel a földi sugárzású TV-adásokat lehet fogni
Televízió 43
Televízió 43

A(z) 43" Nokia QNR43GV215 televízió kivételes képminősége

Az igazán igényes nézők csak a legjobbat érdemlik. A(z) 43" Nokia QNR43GV215 finom felbontásával ideális választás. A 4K UHD megjelölés összesen négyszer annyi ún. képpontot jelent a készüléken a hagyományos Full HD tévékhez képest. A kép tehát 3840×2160 pixelt tartalmaz, ami rendkívüli részletgazdagságot eredményez. Még ha közelebb ülsz sem gyengül a képminőség, teljesen éles lesz. A finom, tiszta képmegjelenítést különösen a Blu-ray lemezeknél használhatod ki. Még a gyengébb felbontásban felvett klasszikus filmeket vagy sorozatokat is megpróbálja feljavítani a készülék, amivel a képük kicsit finomabbá válik. A nagy felbontás kedvező mellékhatása a különböző okos alkalmazások és funkciók élénkebb működése, mivel ezek a készülékek erősebb hardverrel vannak felszerelve.

Természetes színek a QLED technológia segítségével

Az elsőosztályú képminőséget az eredeti QLED technológia biztosítja, amely kifinomult diódarendszerrel világítja meg a képernyőt. Így a jelenleg elérhető legtöbb színt tudja megjeleníteni, ami miatt a kép abszolút élethű lesz. Ezenfelül kiváló fényerővel is rendelkezik és világosabb szobában is jól nézhető. A kép mindig kitűnő minőségű és torzulásmentes marad, még ha oldalról is nézzük.

Televízió 43
Televízió 43

A(z) 43" Nokia QNR43GV215 televízió tunerei és praktikus funkciói

A beépített DVB-S2 tuner segítségével műholdas jeleket is tud venni, ami nagyon népszerű a nagyobb lefedettség és számtalan program miatt. Kábeles műsorszórás esetében a(z) 43" Nokia QNR43GV215 LCD TV ún. DVB-C tunerrel csatlakoztatható. Az összes funkció kihasználásához internet szükséges, amelyhez a készülék hagyományos csatlakozóval van ellátva. A(z) 43" Nokia QNR43GV215 vezeték nélkül, WiFi használatával is csatlakoztatható a webhez, ha nem rendelkezel megfelelő kábellel a nappaliban. Csakúgy, mint az okostelefonokon, táblagépeken és számítógépeken, a különböző szolgáltatások és alkalmazások mellett hagyományos webböngésző is rendelkezésre áll. Egy másik készülékkel történő párosításhoz szolgál a Bluetooth technológia. Közkedvelt és praktikus funkció a pendrive-ról történő lejátszás képessége USB port segítségével.

A(z) Nokia televízió további intelligens funkciói és alkalmazásai

A(z) 43" Nokia QNR43GV215 televíziót olyan applikációkkal is ellátták, mint a(z) YouTube, Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, MAGENTA TV és Telly. A(z) Nokia márkájú televíziót olyan applikációkkal is ellátták, mint a(z) YouTube, Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, MAGENTA TV és Telly.

Televízió 43

Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Disney+, MAGENTA TV, Telly, Amazon Prime Video
SMART funkciók Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, CI+, D-SUB (VGA)
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 96,4 cm
Magasság 60,3 cm
Mélység 22,1 cm
Magasság talp nélkül 56 cm
Mélység talp nélkül 6,6 cm
Tömeg 8,62 kg
VESA felfüggesztés 100×100

Szín

Szín Fekete
Kód:  WNO3202x
Termékszám:  QNR43GV215

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10