Oldal frissítése

43" LG 43UR8000

5 2 értékelés
179 990 Ft

43" LG 43UR8000

Szeretnéd otthonod kényelméből is mozi minőségben élvezni a filmeket? Ebben az esetben nem kerülheti el a figyelmed ezen LG LG UHD TV. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak. Engedd, hogy elvarázsoljon a filmek és sorozatok óriási tárháza olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód elégíti ki még a legigényesebb játkosok igényeit is. Remek hangzás fokozza a nagyszerű látványt, amiért 20W-os hangszóró felel. Ezen LG Smart TV a modern WebOS operációs rendszert használja, és egy valóban elegáns dizájn fokozza megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín varázsolja tökéletessé. A TV-t VESA szabványú konzollal lehet a falra függeszteni, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító tartalma a csomagnak.

Televízió 43
Televízió 43

43" LG 43UR8000 televízió lényegesebb tulajdonságai

  • A nagyszerű LG LG UHD sorozatú televízió mozivá varázsolja otthonod
  • Lenyűgöző vizuális élmény hála a modern LCD LED technológiának, és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek szerelmeseinek
  • A hibátlan látványt csak fokozza a nagyszerű hangzás, amiért 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 43" képátló mellett
  • Eme LG Smart TV a modern WebOS operációs rendszert támogatja
  • Direct LED háttérvilágítást kapott
  • Egyéb funkciók HDR
  • AI Sound Pro és Dolby Digital biztosítja a mozis hangélményt
  • A népszerű okos funkciók között szerepel: HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Könnyedén hozzájuthatsz a népszerű filmekhez és sorozatokhoz olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV és Facebook Watch

Kivételesen éles kép

Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 43" képátló mellett. Ezen LG televízió köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén, rendkívül éles kép megjelenítésére képes. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi pixellel van ellátva, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból tevődik össze, amely lehetővé teszi, hogy tűélesen streameljünk videókat minőségromlás nélkül. Pontos zóna-háttérvilágítást tesz lehetővé a Direct LED technológia, amely dinamikusan alkalmazkodva a kép tartalmához a legjobb kontrasztot és képalkotást garantálja.

Televízió 43
Televízió 43

LCD LED technológia a felejthetetlenül élénk és természetes színélményért

Ezen LCD LED technológiát használó TV nagyszerű vizuális szórakozást biztosít. A LED technológia magas fényerőt és ragyogó színeket garantál, amely kellemes filmezést tesz lehetővé még jól megvilágított szobában is. A LED izzósor az LCD panel mögött kapott helyet, amely megvilágítja a képernyőt a tiszta és fényes kép érdekében.

Támogatja a HDR formátumot

Ez a TV támogatja a High Dynamic Range (HDR) technológiát, amely lehetővé teszi a részletek jobb megjelenítését a jelenet sötét és világos részein egyszerre. Olyan technológiát támogat, mint HDR10 és HLG. A HDR10 az aktuális jelenet alapján állítja be a kép fényerejét.

Televízió 43
Televízió 43

Légy legyőzhetetlen játékos ezzel a nagyszerű LG TV-vel

A beépített játékos funkció segítségével előnyre tehetsz szert, és megelőzheted a konkurens játékosokat. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő kulcsfontosságú a játékokban. A remek gamer mód funkcióval a játék igazi élmény lesz. Eme LG televízió nagy hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse a legigényesebb gamerek igényeit is.

Korlátlan szórakozás a legújabb operációs rendszerrel

Ezen WebOS smart TV sok vonzó funkciót rejt, mint Amazon Alexa. Meg tudunk majd osztani tartalmat vezeték nélkül, illetve kitükrözhetjük mobilunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és csatlakoztathatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens könnyedén a útmutatóvá válhat az elektronika világában. Rendkívül gyorsan és egyszerűen megtalálhatjuk kedvenc videóinkat az alkalmazásokban, ami különösen praktikus lesz a legfiatalabb felhasználók számára. Könnyedén felfedezik kedvenc meséjüket anélkül, hogy manuálisan kellene beírniuk a címet a billentyűzeten. Mostantól lehetőségünk lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányítani. Csak egy gombnyomás, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk elérhetővé válik a TV-n.

Televízió 43

Használd ki a fejlett LG televízió összes smart funkcióját

Köszönhetően a HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nem kell külső eszközöket csatlakoztatniuk, illetve átváltani más alkalmazásba. A rendelkezésre álló verzió HbbTV 2.0. A TV-vel könnyedén hozzáférhetünk a webböngészőhöz is. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod böngészőként. Az smart funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Innovatív funkció a 360°-os videólejátszás. Így lehetőségünk lesz minden irányból megtekinteni a videót. Ez a funkció lehetővé teszi a környezet felfedezését olyan módon, ahogy azt a hagyományos videóban nem tehetnénk.

Élvezd a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a modern LG LCD LED TV biztosan lenyűgöz multimédiás funkcióival. Amennyiben más elfoglaltság miatt nem tudod megnézni kedvenc műsorod, csak vedd fel USB-n keresztül egy merevlemezre, és megnézheted később. Ha nem érdekel a műsor a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, és játszd le saját tartalmaid. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely speciális szkennelési módot használ az elérhető TV- és rádiócsatornák gyors és hatékony megtalálásához. Az alap szállodai mód segítségével lehetőségünk van lezárni csatornákat, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Színmélység:

10

Méretek:

62,1 × 96,7 × 21,6 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

56,4 × 5,77 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

8,9 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tápellátás:

100-240V

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+ 1,4

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HLG
Színmélység 10

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Facebook Watch, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása
Kompatibilitás hangasszisztenssel Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ 1.4
HDMI 3 ×
USB 2 ×
Tápellátás 100-240V

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 96,7 cm
Magasság 62,1 cm
Mélység 21,6 cm
Magasság talp nélkül 56,4 cm
Mélység talp nélkül 5,77 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 80,1 cm
Tömeg 8,9 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 20 W

Energiacímke 2021

Fogyasztás készenléti üzemmódban 0,5 W

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK607h8b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  43UR80003LJ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10