Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

43" LG 43UK6300

4,7 30 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

43" LG 43UK6300

Minden részletében csodálatos kép

A 43”-es UHD LG 43UK6300 TV a hagyományos Full HD kijelzőkhöz képest négyszer magasabb felbontást kínál. Ennek eredményeként rendkívül éles és részletekben gazdag képre, valamint abszolút elképesztő színekre számíthatsz. A letisztult, webOS 3.5 felhasználói felület intelligens funkciókat biztosít az Internetes és multimédiás tartalmak közvetlenül a képernyőn történő megjelenítéséhez, amelynek hatását a kiváló minőségű, beépített, 20 wattos hangszórók és a virtuális térbeli hangeffektek fokozzák tovább.


Elegáns design

Az elegáns kijelzőt rendkívül vékony keret fogja közre, amely egyúttal nappalid díszévé is válik, miközben fantasztikus képmegjelenést biztosít, mintha csak a moziban ülnél. Az LG 43UK6300 TV stabil talpazattal rendelkezik, de VESA konzol segítségével akár a falra is szerelhető.


Precíz képfeldolgozás

Az erőteljes négymagos processzor folyamatosan csökkenti a zavaró zajokat és javítja a kép élességét, még alacsonyabb felbontásból 4K felbontásba történő konvertálás esetén is. A TrueMotion 100 technológia a gyors jelenetek során megjelenített legélesebb részletek érdekében kiküszöböli a kép elmosódását vagy kettőződését.


Egyenletes képminőség minden szögből

A modern IPS kijelző minden szögből kiváló láthatóságot biztosít nem kívánt színtorzulás nélkül. Az IPS technológia továbbá kiváló színhűségével és gazdag kontrasztjával is kiemelkedik, így a lehető legvalósághűbb tartalom megjelenítésére képes. Az eredmény pedig lélegzetelállító kép, amely szó szerint bevon téged az élő részletekbe.


Valódi kép 4K Active HDR technológiával

A HDR formátum támogatás – beleértve a HDR10 Pro-t és a HLG Pro-t – gazdag tartalmat, valósághű színeket és ragyogó kontrasztot tesz lehetővé. Az LG 43UK6300 TV képkockánként dolgozza fel a képeket, dinamikus korrekciókat végezve rajtuk. Az intelligens jelfeldolgozásnak köszönhetően a standard tartalmak is HDR minőségben reprodukálhatók.


Inteligencia, amely odafigyel

A televízió ThinQ mesterséges intelligenciával lett ellátva, amely hangutasításokkal is könnyedén keres EPG-ket, valós idejű információt szolgáltat, vagy megkeresi a kívánt tartalmat sugárzó csatornákat. Például az egyik parancs lehetővé teszi az éppen vetített film zenéinek beazonosítását, emellett pedig az is beállítható, hogy a műsor végén a készülék automatikusan kikapcsoljon.


LG webOS felhasználói felület

Az LG webOS 3.5 felhasználói felületének köszönhetően elfelejtheted a TV klasszikus vezérlését, helyette kiélvezheted a kiválasztott alkalmazásokat és az egyéb, prémium hangvezérelt szolgáltatásokat. Az Internet elérés, a film- és zenelejátszás, a népszerű szolgáltatások, mint például a Netflix és az Amazon szintén könnyen elérhetők. Az egyszerű navigáció a Magic Remote-on keresztüli csatlakozás gondoskodik, amely lehetővé teszi, hogy a TV-del egyszerű gesztusok és parancsok segítségével is kommunikálhass.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, Kompozit, Komponens
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 97,7 cm
Magasság 62,9 cm
Mélység 21,6 cm
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK607h
Termékszám:  43UK6300MLB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05