Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

43" LG 43UJ620V

4,8 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

43" LG 43UJ620V

Élénk, tiszta képek minden szögből

A legújabb technológiai újítások beépülnek egy egyedülálló Ultra HD felbontású IPS panelbe. Hála az IPS technológiának, így bármilyen szögből torzítás nélkül élvezheted a csodálatos képet. Hívd meg egy tévézésre az egész családot vagy a barátokat, és élvezzétek a tökéletes képet, amit az LG Smart TV 43UJ620V kínál.

Mindenki számára ugyanaz a látvány

Az LG UJ620V televízió nem korlátoz semmiben. Dőlj hátra bárhol a nappaliban, és élvezd a tökéletes képet, a kivételes színeket és a kontrasztot, úgy, mintha közvetlenül a képernyő előtt ülnél.

Multi HDR

A fejlett formázási technológia lehetővé teszi az LG UJ620V modellek számára, hogy számos elismert nagy dinamikatartományú algoritmust, például a HLG-t és a HDR 10-et bocsásson rendelkezésre.

HDR10 / HLG

LG UJ620V Series modellek kompatibilisak a Blu-ray HDR10 és a műsorszórás HGL formátumával. Köszönhetően az ezzel a technológiávala létrehozott dinamikus adatoknak minden jelenet jobb minőségben jelenik meg.

HDR hatás

Készíts a rendes képből valami rendkívülit. Az LG 55UJ620V fejlett képfeldolgozása HDR effektust hoz létre még az alap dinamikus tartományban készített felvételeknél is. Emeld a mindennapi szórakozást egy új szín- és kontraszt szintre.

Minőségi kép minden forrásból

Az LG 55UJ620V felskáláz minden képet egy nagyobb felbontásúvá azLG 4K Upscaler segítségével.Az első osztályú képfeldolgozó technológia akár 4K felbontásig növeli a képpontok számát.

A többcsatornás magával ragadó hanghatások

A nagy TV nagy hangot érdemel. Ezért az LG 55UJ620V modell a márkás hangrendszer mellett hét virtuális csatornával rendelkezik, amely Ultra Surround térhatást hoz létre. 

WebOS 3.5 felület - végtelen forrása a szórakozásnak

Internethozzáférés, filmek és zene, valamint az olyan népszerű szolgáltatások, mint a Netflix és az Amazon, minden kéznél van. Az egyszerű navigáció lehetővé teszi az LG televízió minden funkciójának elérését.

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Telly
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 97,5 cm
Magasság 63,4 cm
Mélység 24,14 cm
Magasság talp nélkül 57,6 cm
Mélység talp nélkül 9,59 cm
Tömeg 9,5 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK607f55
Termékszám:  43UJ620V
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10