Oldal frissítése

43 "LG 43UF6907

5,0 27 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

43 "LG 43UF6907

4K ROZLIŠENÍ

4K felbontású

Az új szabvány a nagyfelbontású emeli a mércét magasabb, mint valaha. 4K a jövőben a digitális képalkotási ugrál Ok, lélegzetelállító száma 8.300.000 pixel egy négyszer nagyobb felbontású, mint a Full HD.

4K UPSCALER

4K skálázó

4K felbontású élvezheti, mint valaha. 4K skálázó fokozza a részleteket a televíziós műsorok, filmek és a sport szinte minőségének 4K, amely egy új és izgalmas megjelenés a tökéletes képet.

ULTRA TENKÁ

ULTRA VÉKONY

Most élvezheti egy nagyobb 4K kijelző vékonyabb kivitelben. Lenyűgöző 4K képeket egy vékony keret illeszkedik ideálisan lakberendezés.

WEBOS 2.0

webOS 2.0

LG webOS TV nagyon egyszerű design, hogy hozzájárul a jobb megértés és nagyobb szórakozás használatát. Most pihenhet, mert az operációs rendszer WebOS 2.0 TV üzemeltetés egyszerűbb, mint valaha.

LAUNCHER

LAUNCHER

Meg lehet váltani bármilyen alkalmazás, broadcast, VoD, vagy periféria, anélkül, hogy nyit egy speciális "otthon" képernyőn. Ő szórakozás azonnal közvetlenül a launcher.

SMARTSHARE

SmartShare

Vezeték nélküli érintkezési tárolt tartalmat digitális eszközök, beleértve a fényképezőgépek, mobiltelefonok, tabletta és számítógépek, és tegyük bele kattintással legnagyobb képernyőn otthonában. A Smart Share megszabadulni bonyolult csatlakozásait.

MAGICKÝ OVLADAČ

MAGIC CONTROL

LG hozza meg a TV távirányító Mágikus Remote az LG Smart TV az LG, a "Show, erősítse és ellenőrzése." A távirányító biztosítja a kapcsolatot a tartalmat a TV képernyőjén keresztül, egyszerű gesztusok és gyors kattintással az OK gombra.

4K 60P HEVC

4K 60P HEVC

Integrált tömörítési formátum HEVC lesz az új szabvány a videó tömörítés minőségét 4K. HEVC támogatja 4K video frame rate 60 képkocka másodpercenként, így a gyors mozgásokat mutatja élesen és elmosódásmentes. 4K minőségi tartalom most áramlott az interneten vagy elküldhetjük egy USB támogatása nélkül a mellékletet.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

SMART funkciók Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Hotel mód, Fényérzékelő

Csatlakozás

HDMI 2 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 97,1 cm
Magasság 62,4 cm
Mélység 19,8 cm
Magasság talp nélkül 57,5 cm
Mélység talp nélkül 3,99 cm
Tömeg 9,8 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Arany
Kód:  WK609f59
Termékszám:  43UF6907
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05