Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

43" LG 43LJ594V

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

43" LG 43LJ594V

WebOS 3.5 indítósáv - a szórakozás végtelen forrása

Internet hozzáférés, zenék, és alegnépszerűbb szórakoztatóipari szolgáltatók, mint a Netflix vagy az Amazon - mindez csak egy gombnyomásnyira van Öntől. A Magic Remote távirányítóságnak köszönhetően egyszerű gesztusok és parancsok segítségével könnyedén navigálható. Az okostelefonon keresztüli távirányítás sosem volt még ilyen egyszerű. Ráadásul a webOS 3.5 platform használata rendkívül biztonságos is. 

Magával ragadó képminőség

 A Full HD felbontás gazdagabb , mindeddiginél valósághűbb színeket és részleteket megjelenítve kimagasló képminőséggel és élvezetesebb vizuális élményekkel kecsegtet. A továbbfejlesztett képfeldolgozó technológiájának köszönhetően gazdagítja a színek skáláját, és finombeállítja telítettségüket, árnyalataikat és fényességüket is. A képek ezentúl nagyobb intenzitással kelnek életre a nappalijában. 

Lenyűgöző látvány

Élvezze maximális részletességgel a szórakozást.  A nagy felbontású Full HD kristálytiszta képvilágot nyújt tökéletesen élénk színekkel. 

A felbontás felskálázva

Az LG Resolution Upscaler technológiája képminőségtől függetlenül javítja és optimalizálja a képeket. A technológia bármilyen eredeti tartalom minőségét feljavítja és a nagyképernyő legmagasabb képességeihez igazítja, legyen az például egy videofelvétel az internetről vagy a mobiltelefontól

Magával ragadó Virtual Surround Plus

A hangminőség a digitális erősítő 10 W-os összteljesítményéhez mérten új dimenziókba lép, fület-gyönyörködtető virtuális térhangzást biztosítva, és mindezt a hatást csupán a két hangszóró által éri el. Hagyd magad belecsöppenni a kedvenc filmjeidbe, és éld át az élményt ahogyan azt még sosem. 

Tartalom lejátszása
USB háttértárról

Egyszerűen csatlakoztasson egy pendrive-ot vagy külső merevlemezt és már élvezheti is kedvenc tartalmait, legyen szó zenékről, képekről vagy filmekről.

Plug and Play

A számos különböző csatlakozó segítségével bármilyen a lehetőségek széles választéka tárul a elhasználó elé, legyen az játék vagy tévénézés. Az USB portok lehetővé teszik, hogy külső tárolóeszköz csatlakoztatatásával és a HDMI csatlakozón keresztül játékkonzol vagy egyéb készülékek segítségével szórakozzon. Továbbá arra is lehetőség van, hogy vezeték nélküli billentyűzetet vagy egeret csatlakoztasson. 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás Full HD
Maximális felbontás 1920 × 1080 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Telly
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 97,7 cm
Magasság 61,5 cm
Mélység 18,7 cm
Magasság talp nélkül 57,5 cm
Mélység talp nélkül 8,1 cm
Tömeg 8,1 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK607f4
Termékszám:  43LJ594V
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10