Oldal frissítése

43 "LG 43LH630V

3,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

43 "LG 43LH630V

A képviselő legújabb generációs okos TV-k LG 43 "modell a sorozat LH630V, van ambíció" tie ", hogy a képernyő hetekig. Kromě detailního obrazu, hutného zvuku, moderních tunerů pro příjem všech používaných vysílacích standardů nabídne inovované prostředí operačního systému webOS 3.0, snadné připojení do domácí bezdrátové sítě a mnohé internetové funkce, ve kterých zvládne zastoupit tablet nebo smartphone. Karcsú fémszerkezet, vékony keret és érdekes alakú állvány speciális bármely helyiségben.

A legfontosabb előnyök:

  • Futurisztikus fém kialakítás
  • Részletes Full HD képet
  • Támogatás codec H.265 / HEV - felkészült a jövőbeli DVB-T2-közvetítés Csehország
  • Rich Hálózati funkciók
  • LG webOS 3.0 - újratervezett, intuitív környezet
  • Erőteljes beépített hangszórók

Videó és audió tip

Képalkotó végzik Triple XD Engine processzor, termelő meglepően pontos színt, a kontrasztot és a fényerőt. A kép paraméterei és szavalat, személyre szabhatja az ötleteit, túrák Picture Wizard III. Például, hogy kalibrálja a színeket, az élességet, fekete vagy intenzitásának a háttérvilágítást. Clear Voice technológia III Plus és virtuális térhatású javítja a hangminőséget a különböző típusú tartalmak, legyen az interjúk és televíziós hírek, vagy akció és drámai filmeket térhatású hangzással. 

Végtelen lehetőségek környezet webOS 3.0

Pouhým kliknutím na tlačítko Domů (Home) můžete vybrat obsah a funkce z Launcheru umístěného ve spodní části obrazovky. Launcher segítségével válthat televíziós programok és más tartalom a választás. Operációs rendszer webOS 3.0 célja, hogy egyszerűsítse az intelligens funkciók, így egy izgalmas vizuális élményt egy egyszerű és szórakoztató kezelni. Élvezze a szórakozás által kínált LG Store, mint a Live TV, video on demand (VOD), 3D-s tartalmak, alkalmazások és ajánlott tartalmat. Most pihenhet, mert az operációs rendszer WebOS 3.0 TV üzemeltetés egyszerűbb, mint valaha.

Televízió, amely lesz online

LG 43LH630V van szerelve LAN csatlakozó és a Wi-Fi modul, amely kitágítja a lehetőségeket internet-hozzáféréssel tartalom és egyéb eszközök. Mágikus Mobile Connection lehetővé teszi a nézők egyszerűen élvezheti okostelefon tartalmat a nagyképernyős TV-n keresztül Wi-Fi. Pokud jste prozatím televizi s internetem nevlastnili, budete překvapeni hloubkou jeho integrace do celého prostředí.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás Full HD
Maximális felbontás 1920 × 1080 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Telly
SMART funkciók Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 97,4 cm
Magasság 62,5 cm
Mélység 24,5 cm
Magasság talp nélkül 57,1 cm
Mélység talp nélkül 7,84 cm
Tömeg 11,2 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK608f93
Termékszám:  43LH630V
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10