Oldal frissítése

43" Hitachi 43HK6500

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

43" Hitachi 43HK6500

A lenyűgöző nézői élményhez jól jön egy olyan TV, amelyik tökéletes képminőséggel és számtalan hasznos funkcióval rendelkezik. A nagyobb, 43 " méret a(z) Ultra HD 4K felbontással együtt ideális választás a tágasabb terekbe. A fantasztikus, 4K felbontás olyan részletgazdagságot biztosít, amelyről nem is álmodtál. Az LCD LED technológia nagy teljesítményű diódákkal szavatol különböző fehér árnyalatokat egészen a képernyő széléig. A Smart TV technológia számtalan lehetőséget kínál a praktikus alkalmazásoknak köszönhetően.

A(z) 43" Hitachi 43HK6500 TV kulcsfontosságú tulajdonságai

  • A 4K felbontás egészen új TV-nézési élményt garantál
  • A(z) HDR dinamikus tartomány kiemelkedő dinamikát és természetesebb renderelést kínál
  • 43" képátló
  • Úgynevezett „piros gomb”, amivel az adott csatorna műsorai, korábbi TV-műsorok, vagy akár játékok listájáról válogathatunk
  • Integrált WiFi a hálózati csatlakozáshoz
  • Lehetőség flash meghajtóra történő mentésre, sorozatok felvételére és későbbi visszajátszására
  • A DLNA protokoll megkönnyíti a videók, zenék vagy képek TV-n történő megjelenítését
  • A DVB-T2 - HEVC típusú tuner olyan szabvány, ami nélkül hamarosan nem lesz lehetséges a földi sugárzású TV-adás fogása

A(z) HITACHI televízió exkluzív képminősége

Az igazán igényes nézők csak a legjobbat érdemlik. A(z) 43" Hitachi 43HK6500 kristálytiszta megjelenítésével épp neked való. A 4K megjelölés összesen négyszer annyi képpontot jelent a panelen az átlagos Full HD televíziókhoz képest. Vagyis a kép 3840×2160 képpontot tartalmaz, ami magas szintű részletgazdagságot eredményez. Még közelről sem lesz homályos a kép, teljesen éles lesz. A finom képmegjelenítést egyre több filmnél és sorozatnál használhatod ki. Még a kisebb felbontásban készült régi filmeket és sorozatokat is megpróbálja feljavítani a TV-készülék , aminek következtében a képük finomodik. A nagy felbontás kedvező mellékhatása az alkalmazások és egyéb funkciók élénkebb működése, mivel ezek a TV-k erősebb hardvert kapnak.

A(z) 43" Hitachi 43HK6500 csatlakoztathatósága és egyéb hasznos funkciói

Az integrált DVB-S2 tuner segítségével műholdas jeleket is képes kezelni, ami nagyon népszerű a nagy lefedettség és a programok széles választéka miatt. A kábel TV esetében a(z) 43" Hitachi 43HK6500 DVB-C tunerrel lehet csatlakoztatni. Számos smart funkcióhoz internet szükséges, amelyhez a készülék hagyományos csatlakozóval van ellátva. Ha nem rendelkezel megfelelő kábellel a nappaliban, a televíziót az internethez csatlakoztathatod a vezeték nélküli WiFi technológia használatával is. Akár mint a számítógépeken vagy tableteken, az eredeti alkalmazások mellett hagyományos webböngésző is telepítve van. Egy másik készülékkel történő párosításhoz Bluetooth-jelet is tud fogadni. Közkedvelt és praktikus funkció a külső meghajtók kezelésének képessége USB port segítségével. Ezzel a készülékkel külső meghajtóra is felvehetők tartalmak.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, SCART, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, D-SUB (VGA)
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 96,5 cm
Magasság 60,5 cm
Mélység 24,4 cm
Tömeg 14,6 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  WH045v87d
Termékszám:  43HK6500
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15