Oldal frissítése

43" Hitachi 43HK6000

4,6 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

43" Hitachi 43HK6000

A különböző műsorok maximális élvezetéhez jól jön egy olyan televízió, amelyik kiváló képminőséggel és számtalan hasznos funkcióval rendelkezik. A megfelelő, 43 " képátló a(z) Ultra HD 4K felbontással együtt pont megfelelő a nagyobb helyiségekbe. A páratlan, 4K felbontás olyan részletgazdagságot biztosít, amelyről nem is álmodtál. Az LCD LED technológia fénykibocsátó diódákkal szavatol hosszú pixel élettartamot a képernyő egész felületén. A Smart TV technológia végtelen lehetőségeket kínál a multimédiás funkciók széles választékával.

A(z) 43" Hitachi 43HK6000 televízió legfontosabb tulajdonságai

  • A 4K felbontás egészen új TV-nézési élményt garantál
  • 43" képátmérő
  • HbbTV funkció, amivel pl. az adott csatorna műsorai, korábbi TV-műsorok, vagy akár hírösszefoglalók listáján böngészhetünk
  • Beépített WiFi a vezeték nélküli hálózathoz történő csatlakozáshoz
  • Mód pendrive-ra történő mentésre, filmek rögzítésére és jövőbeni visszajátszására
  • A DLNA átviteli protokoll leegyszerűsíti a külső tartalmak lejátszását
  • A DVB-T2 - HEVC típusú tuner olyan szabvány, ami nélkül hamarosan nem lesz lehetséges a földi sugárzású TV-adás fogása

A(z) HITACHI TV exkluzív képminősége

Csúcsminőségű képre vágysz? A(z) 43" Hitachi 43HK6000 lélegzetelállító felbontásával épp neked készült. A 4K jelölés négyszer annyi képpontot jelent a készüléken az átlagos Full HD televíziókhoz képest. Azaz a kép 3840×2160 pixelt tartalmaz, ami magas szintű részletességet eredményez. Még közelről sem változik a képminőség, teljesen éles marad. A finom felbontást egyre több filmnél és sorozatnál élvezheted. Még a kisebb felbontásban felvett klasszikus filmeket vagy sorozatokat is mesterségesen feljavítja a televízió , aminek következtében a képük finomodik. A nagy felbontás nem várt plusz előnye a kínált alkalmazások gyorsabb működése, mivel ezek a készülékek erősebb hardverrel vannak felszerelve.

A(z) 43" Hitachi 43HK6000 tunerei és más hasznos funkciói

Az integrált DVB-S2 tuner segítségével műholdas jeleket is képes kezelni, ami nagyon népszerű a nagy lefedettség és a programok széles választéka miatt. Kábeles műsorszórás esetében a(z) 43" Hitachi 43HK6000 ún. DVB-C tuner segítségével kapcsolódik. Számtalan smart funkcióhoz internet szükséges, amelyhez hagyományos kábellel csatlakoztatható a készülék. Ha leszámolnál a kábelekkel, a TV-t az internethez csatlakoztathatod a vezeték nélküli WiFi technológia használatával is. Csakúgy, mint a számítógépen, vagy tableten, a különböző szolgáltatások és alkalmazások mellett klasszikus netes környezet is elérhető. Egy másik készülékkel történő párosításhoz a Bluetooth technológiát is támogatja. Népszerű és hasznos funkció, hogy külső lemezről is le tud játszani tartalmakat USB port segítségével. Ezzel a készülékkel külső meghajtóra is felvehetők tartalmak.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, SCART, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, D-SUB (VGA)
HDMI 3 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 96,5 cm
Magasság 57,5 cm
Mélység 8,9 cm
Tömeg 10 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  WH045v87a
Termékszám:  43HK6000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10