Oldal frissítése

43 "Hitachi 43HK4W64

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

43 "Hitachi 43HK4W64

A hagyományos elektronikai gyártók jön a saját ajánlatát egy lenyűgözően éles Ultra HD képet, és van egy csomó okos funkciók hozzá. A Picture Master Plus, a gyors képfeldolgozás (1 200 BPI) és a Wide Color Gamut még egy komplex és dinamikus jeleneteApproxen is hiteles színekkel teli, valós képet nyújt. A LED háttérvilágítás gazdag színt és finom részleteket biztosít a képnek, miközben csökkenti az energiafogyasztást. A minimalista kerettel és modern kialakítással a Hitachi 43HK4W64 minden beltérbe illeszkedik.

A Hitachi 43HK4W64 4K SMART TV legfontosabb jellemzői

  • A Picture Master Plus és az Ultra HD a kiemelkedő élességet és részletességet + a felsőkerelést
  • Sima mozgás a gyors képfeldolgozásnak köszönhetően (1 200 BPI)
  • Széles színkínálat a Wide Color Gamut segítségével
  • Az új DVB-T2 szabvány támogatása (H.265 (HEVC) + DVB-S2 / C
  • Bluetooth vezeték nélküli perifériákhoz
  • Streaming helyi és interneten (WiFi, LAN)
  • Sound Master Plus hangfeldolgozás
  • Tükrözõ tükör kijelzés

Élvezze a Hitachi 43HK4W64 hálózati tartalmat a WiFi segítségével a DLNA segítségével

A megfelelő SMART TV-hez hasonlóan a Hitachi 43HK4W64 hálózati funkciókat is kínál. Nem csak az internetes tartalmat böngészheti az integrált böngészővel, hanem videókat, fényképeket vagy zenét streamlelhet. A DLNA segítségével lejátszhatja a telefon, a tablet és a laptop tartalmát elérhető hálózaton keresztül. Csatlakozzon a vezeték nélküli routerhez, és élvezze mindent a kanapé kényelméből. Ez közvetlenül tükrözheti a mobilkészülék kijelzőjét. Csak támogassa a Miracasztot.

A HbbTV és a DVB-T / T2 / C / S2 még az igényes nézőt is kielégíti

A DVB-T / T2 / C / S2 tuner külön költségcsökkentési költségeket takarít meg, és rögzítheti és megtekintheti a számokat az USB tárolóból. Szüksége van a televízió visszahúzására? Ezután használja a TimeShift-et és nézzen élő TV-t.A HbbTV fűszerezni fogja a TV élményét. Érdekes kiegészítő információkat nyújt.Például egy sportegyüttes megtekintésekor találsz más mérkőzések eredményeit stb. A cseh televízió egyedülálló alkalmazásának köszönhetően a Hitachi 43HK4W64 televízióban gazdag archív ajánlatot kap.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Kód:  XXWH045u73
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15