Oldal frissítése

43" Gogen TVQ 43X852 GWEB

+ 40 hónap jótállás regisztráció után
4,0 4 értékelés
136 990 Ft

43" Gogen TVQ 43X852 GWEB

Szeretnéd otthon is megtapasztalni az igazi mozis hangulatot? Ebben az esetben nagyszerű választás lehet számodra ez a remek Gogen televízió. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, hála a fejlett QLED technológiának és HDR10 és Dolby Vision szabvány támogatásnak. A gyors jelenetek rajongóit is elbűvöli 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Azért, hogy a remek látványon túl tökéletes hangzásban legyen részünk, 20W-os hangszóró felel. Eme Gogen Smart TV a fejlett Android operációs rendszerrel van ellátva, és egy valóban elegáns dizájn fokozza megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín varázsolja tökéletessé. A TV-t VESA szabványú tartóval lehet a falra szerelni, melynek méretei 100×100 mm. A távirányító a csomag része.

Televízió 43
Televízió 43

43" Gogen TVQ 43X852 GWEB TV jelentősebb tulajdonságai

  • A remek Gogen TV-nek hála a mozi beköltözik a nappalidba
  • Lenyűgöző vizuális élmény köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10 és Dolby Vision szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia a gyors jelenetek kedvelőinek
  • A fantasztikus hangzásért 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 43" képátló mellett
  • Ezen Gogen Smart TV a modern Android operációs rendszerre támaszkodik
  • Direct LED háttérvilágítással van ellátva
  • Használhatjuk a következő funkciókat HDR
  • Képfeldolgozási indexe 1600 CMR
  • Dolby Atmos, Dolby Digital Plus és DTS Virtual:X biztosítja a hanghatásokat mozi minőségben
  • Olyan közkedvelt okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV és webböngésző
  • Népszerű filmek és sorozatok nagy választéka érhető el olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, VLC Media Player és Vodafone TV

Lélegzetelállító képi megjelenítés

Csak dőlj hátra, és élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 43" képátló mellett. Ez a remek Gogen tévé a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála tűéles képi megjelenítést nyújt. A 4K jelölés azt jelenti, hogy négyszer annyi pixelt kapott, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből tevődik össze, amely garantálja a rendkívüli élességet. Precíz zóna-háttérvilágítást tesz lehetővé a Direct LED technológia, amely dinamikusan alkalmazkodik a kép tartalmához, és garantálja a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást.

Televízió 43
Televízió 43

QLED technológia, amely egyedi és természetes színélményt garantál

Eme QLED technológiát használó TV magával ragadó szórakozást nyújt. A QLED kijelző forradalmi technológiával bír, amely biztosítja a legjobb színminőséget és az abszolút pontos képi megjelenítést. Akkor is nagyszerű képet kapunk, ha világos szobában vagy oldalról nézzük a képernyőt.

Különféle HDR formátumokkal kompatibilis

Ez a televízió High Dynamic Range (HDR) technológiát használ a részletek jobb megjelenítésére a kép sötét és világos részein egyaránt. Konkrétan olyan technológiát támogat, mint HDR10 és Dolby Vision. A HDR10 a kép fényerejét a legnagyobb fényerejű jelenetnek megfelelően állítja be. A Dolby Vision technológiának köszönhetően gazdag színpalettát kapunk még maximális fényerő mellett is. A TV általános képminőségét a képfeldolgozási index tükrözi, melynek értéke jelen esetben 1600 CMR.

Televízió 43
Televízió 43

Használd ki a modern Gogen TV összes okos funkcióját

Köszönhetően a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nem kell külső eszközöket csatlakoztatniuk, illetve átváltani más alkalmazásba. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-ből. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod böngészőként. Az intelligens funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A tökéletes választás, ami mindenki igényeit kielégíti

Lehetővé teszi más intelligens eszközökhöz való csatlakozást olyan kapcsolódási lehetőségekkel, mint WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast és Chromecast. Olyan technológia gondoskodik a moziszerű élményről, mint Dolby Atmos, Dolby Digital Plus és DTS Virtual:X. A Dolby Atmos technológiának köszönhetően garantált a 3D térhangzás több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna lejátszhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ez lehetővé teszi, hogy a hang lényegesen pontosabban és hitelesebben terjedjen a térben.

Ismerd meg a korlátlan szórakozás világát a multimédiás funkciókkal

Ez a modern Gogen QLED TV lenyűgöz multimédiás funkcióival. Ha unalmas a műsor a TV-ben, csatlakoztass USB-n keresztül egy külső meghajtót, hogy nézhesd saját tartalmaid. Praktikus extra a Skylink fastscan funkció, amely olyan speciális keresési módot használ, aminek köszönhetően gyorsan megtalálja a TV- és rádiócsatornákat.

Méretek:

62,5 × 97 × 23,5 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

57 × 7,5 cm (ma×mé)

Tömeg:

9,12 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, VLC Media Player, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 97 cm
Magasság 62,5 cm
Mélység 23,5 cm
Magasság talp nélkül 57 cm
Mélység talp nélkül 7,5 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 50 cm
Tömeg 9,12 kg
VESA felfüggesztés 100×100

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 20 W

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus
Kód:  WG9542b7a1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TVQ 43X852 GWEB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15