Oldal frissítése

43 "Árva LT-1095

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

43 "Árva LT-1095

Intelligens televíziós sorozat képezi a csúcsot kínál tradicionális gyártó Árva és befejezni azt sugallja, első pillantásra. A felszín alatt találunk egy karcsú kialakítás modern technológia és berendezések rendel ez a modell lesz a multimédia központ otthonában.

legfontosabb jellemzői

  • Elegáns kialakítás króm szegéllyel
  • Modern intelligens funkciók
  • Böngészni az interneten, mint a számítógép
  • Nézzen filmeket és show finom Full HD felbontás
  • Játssza le a fájlokat USB tároló
  • A TV-készülék a megtakarítás A kategória +

A nagy látvány a nagy képernyőn

Képernyő-átmérőjű 109 cm ??és a kiváló Full HD kiváló minőségű színes kijelző, alacsony válaszidő és széles látószöggel, hogy értékeljük figyeli több embert.LED-es háttérvilágítás, miközben nyomja a hosszabb élettartam a kijelző és az alacsonyabb energiafogyasztás, így a TV az energiatakarékossághoz A + osztályú. 

Több, mint TV

A TV büszkélkedhet számos hasznos funkciók, amelyek jelentősen bővíteni a fogyasztás tartalom túl tévénézés programokat. A LAN csatlakozó könnyedén csatlakozhat az otthoni hálózathoz, és a felvásárlást követő egy USB adaptert is kész csatlakozni a hálózathoz WiFi technológia. Használja telepített böngésző és böngészhet az interneten a PC-n. Lépjen kapcsolatba ismerőseivel, a társadalmi hálózatok, videók a YouTube-on, vagy játszanak elképesztő játékot.Hála DLNA hálózati televízió "kommunikálni" a kompatibilis eszközökkel, így meg lehet nézni TV, a tárolt multimédiás fájlok az okostelefon, táblagép vagy számítógép.

széleskörű csatlakoztathatóság

Két USB csatlakozó lehetővé teszi, hogy játsszon a digitális tartalmak külső meghajtók és a felvétel televíziós programok és három HDMI csatlakozó csatlakoztatására szolgálnak lejátszó, notebook és konzol.Kedvenc TV műsorait nézheti csatlakoztatása nélkül, vagy megvásárol egy set-top box a TV már van egy beépített DVB-T, DVB-C és DVB-S2 tuner. Továbbá egy 1000 oldalas teletext és a képesség, hogy ellenőrizzék a TV egy okos telefon alkalmazás Orava Intelligens Remote iOS és Android .

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube
SMART funkciók Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat DLNA, WiFi ready
HDMI 3 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 97,4 cm
Magasság 61,5 cm
Mélység 22 cm
Magasság talp nélkül 57,2 cm
Mélység talp nélkül 9,8 cm
Tömeg 10,2 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO446e
Termékszám:  LT-1095 B82B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05