Oldal frissítése

42" NEC MultiSync V423

3,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

42" NEC MultiSync V423

LCD panel NEC MultiSync V423 tökéletes üzleti prezentáció és a megjelenítő eszköz, ahol az üzemidő nem haladja meg a 16/7 módban. Kommunikálni az ügyfelekkel a boltban, munkatársaival a konferenciaterem, stb A beépített S-IPS kijelző, megvilágított LED EDGE technológia által biztosított kiváló képminőséget által támogatott erős hangszórók. Hála az új technológia háttérvilágítás, mint a korábbi modellek, jelentősen csökken az energiafogyasztás, a súly és mélysége a kijelzőn. Optimális fényerőt, a programozható környezeti fényérzékelő.
Ez kizárólag felszerelt NEC STv2 OPS slot integrálásának különböző slotových alapuló megoldásokat az új OPS szabvány. A kijelző így lehetséges-e kiterjeszteni a teljes körű modul, beleértve a különböző teljesítményű PC, HDSDI bemenet / kimenet, Media Player technológia WiDi, HDBase felület és egy sor más megoldásokat. Ez ad nagyobb lehetőséget használja. Felszerelt is megtalálja a legkülönbözőbb felületek, beleértve a DisplayPort csatlakozó, HDMI, DVI és vezérlés LAN támogatással SNMP. Hogy egyéb előnyöket említhető támogatást DICOM orvosi alkalmazások vagy hardver színkalibrálással opciót.
További információk:
bővítőhely:
Technológia: STv2 (kompatibilis szabványok Intel / NEC OPS)
Túláram: max. 10 A
Fogyasztás: max. 61 W
Feszültség / áram: 16/4 V / A
hangszórók:
2 x 10 W
Speciális jellemzők:
Digitális hurok láncolására jel; SZABAD DisplayNote Presenter; Scheduler funkció; Hardver szín kalibráció; Másolás a profil beállítások képernyő RS232; Beállítás neve bejegyzés; NaViSet Adminisztrátor 2; Ventilátor vezérlő felhasználói vagy automata módban; PIN kód lopás elleni védelem; Támogatás a DICOM kijelző; OSD rotációs álló tájolás panel; Gyors kapcsoló bemenetek; Különböző stílusok kép-a-képben; Kijelzővédő; TileMatrix (10 x 10); Felhasználó által definiált elsdleges

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Automatikus fényerő szabályozás

Szín

Szín Fekete
Kód:  WN350a0
Termékszám:  60003397
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10