Oldal frissítése

42" NEC PD E425

Kiegészítők a termékhez

42" NEC PD E425

Az E-sorozat sikeresen ötvözi a lenyűgöző vizuális teljesítményt, a nagy formátumot és a megfizethető árat, kompromisszumok nélkül. Nyilvános használatra, például multimédiás USB-lejátszóként, hangszóróként vagy ütemezőként is ajánlott a használata. Vállalati és oktatási szférában, múzeumokban, szociális és kiskereskedelmi környezetben, napi 12 órában, a hét minden napján rendelkezésre áll.

Legfontosabb jellemzői

  • Kereskedelmi / nyilvános kijelző, amelynek üzemideje 12 óra egy nap, a hét minden napján
  • Extra nagy felbontást és kontrasztot nyújt lenyűgöző részletességgel
  • Bárhonnan nézve is nagy képet ad
  • Keskeny profil és a keret a maximális élményért, könnyű telepítés
  • LED-es háttérvilágítás amely csökkenti az energiafogyasztást
  • Önálló (USB lejátszó, hangszóró, 24 órás időzítő)
  • VESA 200 x 200 mm
  • Digitális és analóg bemenetek az A / V infrastruktúrákhoz való rugalmas integrációhoz

Játssz könnyedén

A kijelzőt közvetlen, önálló működésre tervezték, amely integrált multimédiás USB-lejátszót, hangszórókat és ütemezési funkciókat biztosít. A multimédia USB-lejátszó különböző típusú kép- és videoformátumokat támogat, így külső lejátszó nélkül tud működni.

Modern képalkotás

A VA-alapú panel-megjelenítési technológia intenzívebb színeket és állandó megjelenést biztosít, függetlenül attól, hogy honnan nézzük a kijelzőt. A Full HD felbontással együtt kiváló minőségű képeket kínál a különféle multimédiás tartalmakhoz. Ez a LED-es háttérvilágítással rendelkező modell a korábbi megjelenítésekkel összehasonlítva csökkenti az energiafogyasztást, hosszabb ideig tart, kisebb a profil, a keret és a tömege is. Meglepően alacsony TCO jellemzi és karbantartást sem igényel.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  WN353b
Termékszám:  60003726
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10