Oldal frissítése

42 "NEC E424 PD

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

42 "NEC E424 PD

NEC E654 107 cm (42 ") nagy kijelző a legújabb technológiával közvetlen LED háttérvilágítás. A nagy teljesítményű és nagyon vékony kialakítás. Ideális a kiskereskedelmi környezetben, szabadidő központok, kórházak vagy oktatási és konferencia környezetben alacsonyabb követelményeket az egyértelműség és a rendelkezésre állást, ami 7,12. A kijelző rendkívül energiatakarékos - alacsony fogyasztás, hosszabb élettartam háttérvilágítás és vékony kialakítás a könnyű szállítás és a telepítés.  
Amellett, hogy a hatékonyság kínál reprezentatív betekintést. Fel van szerelve több digitális és analóg bemenetek rugalmas integrációját AV infrastruktúra. Garantált kompatibilitás a Windows és az Apple számítógépek öröm és többek között USB és HDMI csatlakozókkal.Vannak még beépített sztereó hangszórók, így már nem kell utólag egy külső LCD panel.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  WN353a
Termékszám:  60003484
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15