Oldal frissítése

42" Metz 42MOD9500Z

3,5 2 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
324 090 Ft

42" Metz 42MOD9500Z

Örülnél, ha otthonod kényelméből is átélhetnéd az igazi mozi élményt? Ebben az esetben nagyszerű választás lehet számodra ez a remek METZ televízió. Éld át a lenyűgöző látványvilágot, hála a fejlett OLED technológiának és HDR10, HDR10+, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak. A dinamikus jelenetek rajongóit is elkápráztatja 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. A fantasztikus látványvilágon túl, a remek hangzásért 49W-os hangszóró felel. Eme METZ Smart TV a modern Google TV operációs rendszert kapta, és egy igazán lenyűgöző kialakítás fokozza megjelenését. A TV megjelenését fekete szín varázsolja tökéletessé. Ha a falra szeretnénk szerelni a TV-t, akkor VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 300×300 mm. A távirányító megtalálható a csomagolásban.

Televízió 42
Televízió 42

42" Metz 42MOD9500Z TV kulcsfontosságú tulajdonságai

  • A lenyűgöző METZ televízióval otthon is átélheted az igazi mozi élményt
  • Lenyűgöző látványvilág köszönhetően a modern OLED technológiának, és HDR10, HDR10+, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia a gyors jelenetek kedvelőinek
  • A hibátlan látványt csak fokozza a nagyszerű hangzás, amiért 49W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 42" képátló mellett
  • Eme METZ Smart TV a modern Google TV operációs rendszert kapta
  • Direct LED háttérvilágítással büszkélkedhet
  • Egyéb funkciók HDR
  • Dolby Digital Plus biztosítja a hanghatásokat mozi minőségben
  • Olyan népszerű okos funkciókkal látták el, mint HbbTV, okos távirányító és hangvezérlés
  • Könnyedén hozzájuthatsz a népszerű filmekhez és sorozatokhoz olyan alkalmazásokban, mint MAGENTA TV

Lélegzetelállító képi megjelenítés

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 42" képátló mellett. Ez a remek METZ televízió képes rendkívül részletes képet adni, hála a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi képponttal rendelkezik, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból tevődik össze, így minden film vagy egyéb műsor minőségromlás nélkül streamelhető a képernyőre. Precíz zóna-háttérvilágítást tesz lehetővé a Direct LED technológia, amely aktívan alkalmazkodva a kép tartalmához garantálja a legjobb kontrasztot és képalkotást.

Televízió 42

OLED technológia a valósághű és autentikus színek érdekében

Ezen OLED technológiával rendelkező TV magával ragad. Az OLED technológiával rendelkező kijelző magas kontraszttal, széles látószöggel, gyors válaszidővel és merész színekkel tűnik ki. Mivel képes az egyes pixeleket be- és kikapcsolni, ezáltal elérhetővé válnak a valódi fekete árnyalatok. Az OLED kijelző rendkívül energiatakarékos, mert csak az aktuálisan bekapcsolt képpontok fogyasztanak energiát.

A TV kompatibilis a különféle HDR formátumokkal

Ezzel a TV-vel és az általa használt High Dynamic Range (HDR) funkcióval a jelenet sötét és világos részein is továbbfejlesztett részletalkotást kapunk. Konkrétan olyan technológiát támogat, mint HDR10, HDR10+, HLG és Dolby Vision IQ. A kép fényereje az aktuális jelenet alapján van beállítva a HDR10 által. A HDR10+ dinamikus fényerő-beállítással rendelkezik mindegy egyes képkockához. A Dolby Vision kiterjesztése a Dolby Vision IQ. A TV-re szerelt érzékelő használatával, a környezeti fény kielemzése után kapjuk meg a tökéletesen beállított képet.

Végtelen szórakozás a legújabb operációs rendszerrel

Ezen Google TV smart TV számos érdekes funkciót tartogat, mint Google Assistant. Vezeték nélkül oszthatunk meg tartalmat, tükrözhetjük ki telefonunkat vagy számítógépünket. A hangasszisztens könnyedén a társunkká válhat az elektronika világában. Nagyon megkönnyíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami különösen hasznos lesz a legfiatalabb nézők számára. Könnyen és gyorsan megtalálják kedvenc meséjüket anélkül, hogy használniuk kellene a billentyűzetet. Mostantól lehetőségünk lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányítani. Csak egy gombnyomás, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk elérhetővé válik a TV-n.

Használd ki a modern METZ televízió összes okos tulajdonságát

Köszönhetően a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz külső eszközök használata , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. Az smart funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás tartalmakhoz

Ez a modern METZ OLED TV elnyeri a tetszésed multimédiás funkcióival. Ha éppen semmilyen érdekes műsort nem találsz a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy elindítsd kedvenc filmed vagy sorozatod.

Méretek:

59,1 × 94,2 × 26 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

54,5 × 6,2 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

15,3 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 42 " (106,68 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision IQ

Rendszer

Operációs rendszer Google TV
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 94,2 cm
Magasság 59,1 cm
Mélység 26 cm
Magasság talp nélkül 54,5 cm
Mélység talp nélkül 6,2 cm
Tömeg 15,3 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 49 W

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart
Kód:  METZ005d1
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  42MOD9500Z

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05