Oldal frissítése

42 "LG 42LF5610

4,7 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

42 "LG 42LF5610

Páratlan nappali elegáns és modern technikával felszerelt LED TV LG 42LF5610. Első pillantásra, akkor el lesz ragadtatva eredeti fémes kialakítás tökéletesen illeszkedő bármely otthonába.
Élvezze borotvaéles képeket igaz színvisszaadás a 42 hüvelykes képernyő LED-es háttérvilágítással és full HD 1920 × 1080 pixel. Prémium hangzás teljesítménye 20 W elsősorban Virtual Surround technológia, amely kitölti több hely körül, és felhívja Önt jobbra a cselekvés.

A TV-készülék tele van

Kapcsolódás biztosítja köszönhetően számos csatlakozó, többek között USB-s felvétel TV vagy multimédia lejátszására. Két HDMI és a régebbi analóg SCART kapcsolják össze a különböző DVD-lejátszóval és műholdas vevők. Digitális optikai kimenet lehetővé teszi, például. integráció házimozi rendszert hozzon létre egy komplett audio-vizuális szórakoztató kényelmet.

Jó szórakozást a kerékpáros extra

A rendszer célja, hogy ellenőrizzék a háttérvilágítás fényerő-szabályozás, és az ilyen. Képernyő kikapcsolási funkció lehetővé teszi, hogy kapcsolja ki a képernyőt, ha akarsz játszani hangot csak. S mód Standby Mode Zero válthat a TV készenléti üzemmódban nulla energiafogyasztást.
Eco mozgásérzékelő egy zseniális technológia csökkenti az energiafogyasztást érzékeny vezérlő képernyő fényerejét sebességétől függően a kép mozgását. TV beleesik energia osztály A +.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 42 " (106,68 cm)

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Nem SMART
Típus Hagyományos TV

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 96,1 cm
Magasság 61 cm
Mélység 21,8 cm
Magasság talp nélkül 56,7 cm
Mélység talp nélkül 5,5 cm
Tömeg 9,5 kg
VESA felfüggesztés 400×200

Szín

Szín Arany
Kód:  WK609e25
Termékszám:  42LF5610
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15