Oldal frissítése

42" iiyama ProLite TH4265MIS Touchscreen

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

42" iiyama ProLite TH4265MIS Touchscreen

Ez az LCD monitor képes akár napi 18 órát működni, emellett multitouch érintőképernyőként funkcionál Full HD felbontással és az AMVA3 kiváló képalkotó technológiával. Kiváló képet biztosít, erős kontraszttal és torzításmentes tökéletes fekete színnel bármilyen szögből. Kiválóan alkalmas előadások és interaktív bemutatók tartására, ahol a nagy felület, a tartósság és az érintőképernyős vezérlés szerepe felértékelődik. A környezeti fényérzékelő a fényerőt automatikusan a fényviszonyokhoz állítja.

Legfontosabb jellemzők

  • Tökéletesen látható kontraszt képek (AMVA3 technológia)
  • IR 20 pontos touch technológia
  • Irányítsd ujjal vagy stylus-szal
  • Tartós védőüveg (3 mm vastag)
  • Tükröződésmentes felület minimalizálja a visszaverődést
  • Nagy bemeneti port választék
  • Kijelzőláncolás HDMI kimeneten keresztül
  • Környezeti fényérzékelő

Rikító fények

A LED-es háttérvilágítású kijelző magas hatásfokú működést és egyenletes megvilágítást garantál. A felhasználói kényelem  érdekében támogatja a VESA és egyéb fali konzolokat és a beépített, 2 x 10 Wattos sztereó hangszórók révén több, mint elegendő hangot generál. Csatlakoztatható szabványos D-Sub, kompozit vagy három HDMI bemenettel. További előny a kijelzők összeláncolásának támogatása HDMI kimenetek segítségével. Az érintéses vezérlést az USB-csatlakozóján keresztül biztosítja.

 

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Fekete

Üzemidő

Üzemidő 18 h/nap
Kód:  WA895l22a
Termékszám:  TH4265MIS-B1AG
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20