Oldal frissítése

42" iiyama ProLite TH4264MIS Touchscreen

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

42" iiyama ProLite TH4264MIS Touchscreen

Egy megfizethető LCD monitor nagy méretű, 46 hüvelykes multitouch érintőképernyővel és IPS technológiával. A monitor kiváló képminőséget és éles képeket garantál bármilyen betekintési szögből. További előnye az ellenálló kijelzőüveg és a PIP (kép a képben) üzemmód. Mindezek miatt ez a monitor kiváló választás lehet videokonferenciákhoz és interaktív bemutatókhoz, ahol jól jöhet a stapabíró kivitel és a nagy méretű, érintőképernyős kijelző.

Legfontosabb jellemzői

  • Tökéletesen látható kép
  • Ujjal való érintés érzékelése
  • Tükröződésmentes üvegkijelző
  • Bemeneti csatlakozók széles választéka
  • PIP (kép a képben) mód több forrás egyidejű használatához

A kijelző jó láthatóságát és energiahatékony működését a LED-es háttérvilágítás szavatolja. A monitor a kényelmes használathoz VESA-szabványú vagy egyéb fali konzolokkal is rögzíthető, a beépített 2 x 12W-os hangszórói pedig kiváló hangzást biztosítanak. A készülék csatlakoztatható szabványos D-Sub porthoz vagy VGA, HDMI, DVI-D és DisplayPort csatlakozóhoz is. Az érintőképernyős vezérlés USB-porton keresztül biztosított.

 

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA895l22
Termékszám:  TH4264MIS-B2AG
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15