Oldal frissítése

40" VIVAX TV-40LE77SM

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

40" VIVAX TV-40LE77SM

Az okos televízió a soha véget nem érő szórakozás forrása. A nagy tévéképernyőn navigálhatsz mind a közösségi oldalakon, mind a weboldalakon. Az Android operációs rendszer az alkalmazások és a tartalmak gazdag választékát kínálja, ezért választja mindenki ezt. Ugyanazokat a funkciókat használhatod a VIVAX TV-40LE77SM TV-készüléken, amelyeket szívesen használtál az okostelefonon, így teljesen otthon érezheted majd magad.

A VIVAX TV-40LE77SM okos TV legfontosabb jellemzői

  • Éles és részletes Full HD kép
  • Folyamatos mozgás (CME 300 Hz)
  • Kábel és antenna vétel (és DVB-T2 H.265 codec)
  • Tartalmak gazdag választéka (Android)
  • A számos csatlakozó a szórakozás alapja
  • Az alacsony fogyasztás energiát takarít meg
  • Hotel mód (beállítás zár)

Kiváló minőségű és gazdaságos LED technológia

A televízió nagy előnye, hogy Full HD felbontású és a képfeldolgozási mutatója 300 Hz CME, így a kép éles lesz és a gyors mozgást is folyamatosan jeleníti meg. A LED háttérvilágítással a VIVAX TV-40LE77SM nagyobb kontrasztarányt ér el, miközben csökken az energiafogyasztás. Akár egész nap nézheted, mivel a készüléket az energiatakarékos, A energiaosztályba sorolták.

DVB-T / T2 / C az adások vételére

A VIVAX TV-40LE77SM televízió a tunerek széles palettájával rendelkezik. Rendelkezik egy DVB-T-vel a digitális földfelszíni, egy DVB-T2-vel, az előbbi továbbfejlesztett változatával, valamint egy DVB-C-vel a kábeles adások vételéhez. Az eszköz egymagában is teljes értékű. Nincs szükség set-top box csatlakoztatására. Csatlakoztass egy kábelt, amely televíziójeleket közvetít, hangold be a készüléket és már nézheted is a programokat.

Nincs semmi a TV-ben?

A szórakozás egyéb forrásához számos csatlakozó áll rendelkezésre, például analóg csatlakozók és 3 HDMI játékkonzolok, asztali lejátszók, laptopok stb. csatlakoztatásához. Akkor sem fogsz semmiről lemaradni, ha éppen nincs időd TV-t nézni. A VIVAX TV-40LE77SM felveszi a műsort a csatlakoztatott USB tárolóra.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 40 " (101,6 cm)
Felbontás Full HD

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Csatlakozás

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 91 cm
Magasság 56,7 cm
Mélység 21,2 cm
Magasság talp nélkül 52 cm
Mélység talp nélkül 8,8 cm
Tömeg 6,4 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  VIV004l
Termékszám:  02356559

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15