Oldal frissítése

40" NEC MultiSync X401S

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

40" NEC MultiSync X401S

Az elegáns NEC X401S PD egy prezentációs kijelző, amelyet nagyon hosszú élettartam és megbízhatóság jellemez, és képes 24/7 (folyamatos) működésre. A nagyon vékony profil és a 40" Full HD felbontás remek benyomást kelt, használjuk bár értékesítési bemutatókra, konferencia teremben, recepción, vagy bútorba építve. Az S-PVA és LED háttérvilágítási technológiáknak köszönhetően  széles betekintési szöget, élethű színeket, akár 700 cd/m2 fényerőt, és kis fogyasztást nyújt. Ezen felül a környezeti fény érzékelő intelligensen beállítja a háttérvilágítás intenzitását, így az nem zavarja a szemet túl magas, vagy éppen alacsony fényerővel.
A kiváló minőségű kép mellé 2 darab, 5 wattos, beépített sztereó hangszóró szolgáltat hangot. A berendezés hátsó oldalán található csatlakozók azonban azt is lehetővé teszik, hogy külső hangszórókat kapcsoljunk hozzá (audio csatlakozók, vagy 3,5 mm-es jack audio kimenet segítségével). Közvetlenül mellette található audio bemenet is. A  belső és a külső hangszórók között könnyedén, egy gombnyomással tudunk váltani. A gyártó természetesen nem felejtett el többféle videó bemenetet is a kijelzőbe építeni: DisplayPort, HDMI és DVI-D (input-output). Ezen kívül analóg bemenetet D-Sub vagy kompozit BNC csatlakozóhoz szintén találunk a készüléken.
Speciális foglalata lehetővé teszi, hogy a hátsó oldalába egy slot-in PC-t csúsztathassunk, All-In-One PC-vé alakítva a kijelzőt a vékony profil megzavarása nélkül. Az egészségügyben például különösen hasznos lehet, például röntgenfelvételek megtekintésére, köszönhetően a DICOM profilnak. A NEC X401S PD kijelzőt állvány nélkül szállítjuk, de sok kiegészítőt mellékeltünk, például egy távirányítót is. Hála a LAN (RJ-45) és az RS-232C portnak, a kijelző távolról is vezérelhető.

Paraméterek

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Automatikus fényerő szabályozás

Szín

Szín Fekete

Üzemidő

Üzemidő 24 óra/nap
Kód:  WN352a2
Termékszám:  60003327
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10