Oldal frissítése

40 "LG 40UF7727

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

40 "LG 40UF7727

Televízió Ultra HD szállít kép sokkal simább, mint a Full HD.Lélegzetelállító kilátás aláhúzza egyformán fejlett térhatású hangot, hogy megnyomja a határait a mélységét a felfogás dinamikáját. A készülék a platform webOS 2.0, és a sok móka akkor van a mágikus kontroll.

legfontosabb jellemzői

  • Lenyűgöző képek köszönhetően az Ultra HD
  • Növeli a kisebb felbontást képminőség (skálázó)
  • Felhasználóbarát környezet rendszer WebOS 2.0
  • Többcsatornás hang Ultra sorround
  • Támogatja a jövőben szabvány video tömörítés (HEVC)
  • mágikus vezető

A kép éles, mint a borotva

Ultra HD képalkotáshoz a legapróbb részletekig. Ez biztosítja 8.300.000 pixeles, azaz négyszer több, mint a Full HD, az eredmény egy tökéletes látványt világos részletek is zárja. A jó hír az, hogy hála a 4K képjavító 4K skálázó élvezheti még a televíziós közvetítések, filmek és a sport. Ez a technológia javítja a részletek szinte a minőségi 4K, amely gondoskodik az új és izgalmas kilátás.

Barátságos felhasználói felület

WebOS operációs rendszer hozzájárul a zavartalan szórakozás. Ez egy egyértelmű felhasználói felület, amely könnyen érthető, így elkerülhető a bonyolult kezdeti beállítás. Minden olyan anyag néhány lépésre nélkül összetettségét, ezért kikapcsolódhatnak a kezdetektől. Nyomja meg a Home gomb (Home) válassza válassza ki a tartalmat és funkciókat a hordozórakéta alján a képernyőn. Launcher segítségével válthat a televízió és egyéb tartalmak az Ön igényei szerint.

mágikus kontroll

Televízió van egy mágikus távoli Mágikus Remote, akivel tele van szórakoztató. Többé nem kell semmilyen nehézséget használata közben a tv-készülék a kurzor, kattintás és görgetés az eszközt egy számítógépes egér. Kínál, például az univerzális vezérlés beállítására a kép és a hang vagy hangvezérlés. Légy a helyzet ura, te irányítod a TV, és akkor szó szerint hallani.

Készen áll a jövőre

Az új szabvány a videó tömörítés minőségét 4K lesz HEVC tömörítési formátum. Támogatja a 4K video frame rate 60 képkocka másodpercenként, ami egy éles kijelző gyors mozgást elmosódás nélkül jeleket. 4K minőségi tartalom most áramlott az interneten vagy elküldhetjük egy USB támogatása nélkül a mellékletet.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 40 " (101,6 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

SMART funkciók Okos távirányító, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Hotel mód, Fényérzékelő

Csatlakozás

HDMI 3 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 90,6 cm
Magasság 58,4 cm
Mélység 21,6 cm
Magasság talp nélkül 52,4 cm
Mélység talp nélkül 5,67 cm
Tömeg 10,4 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK609d6a
Termékszám:  40UF7727
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10