Oldal frissítése

40" iiyama ProLite LE4041UHS fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

40" iiyama ProLite LE4041UHS fekete

Ez az első osztályú 4K monitor hatalmas kijelzője négyszer részletesebb felbontást nyújt, mint a Full HD kijelzők. A nagy kontrasztú MVA panel és az erős fém keret teszik ideálissá ezt a monitort olyan felhasználási területeken, mint a nyilvános helyen történő kijelzés, a kiskereskedelem, a webdesign és a játék.

Főbb tulajdonságok:

  • 4K felbontás
  • Üzleti és otthoni felhsználásra
  • Fejlett MVA technológia
  • PIP (kép a képben)
  • 40"-os kijelző
  • Csökkentett kék fény kibocsátás
  • A VESA szabványnak megfelelően falra szerelhető

Lélegzetelállító kép minden szögből

Az MVA technológia gondoskodik a nagy kontrasztról, a sötét fekete színről és a szabványos TN technológiánál jobb betekintési szögről. A képi tartalom megjelenése bármely szögből kielégítő lesz. A PIP kép a képben funkcióval egy időben két különböző eszköz képét nézheted.

Jó a szemnek

Fárasztja a szemet az, ha naponta több órán át nézed közelről a képernyőt, emiatt ennek a monitor a kék fény kibocsátása csökkentett. A szem kevésbé fárad el, és a megjelenített kép jobban élvezhető. A barátaiddal játszol? Használd a beépített hangszórókat. Nem akarod zavarni a környezetedet? Akkor a fejhallgatót csatlakoztasd a monitorhoz.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Üzemidő

Üzemidő 12 h/nap
Kód:  WA848a
Termékszám:  LE4041UHS-B1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05