Oldal frissítése

40" Gogen TVF 40N525T

4,5 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

40" Gogen TVF 40N525T

A TV-vel, amely, hála a Full HD felbontás és a nagyobb méretű alkalmas a nappali televíziós, mint a forrás a saját multimédiás szórakoztató. A finom felbontású, hogy HD-sugárzásra, játék konzolokra és Blu-ray fimly elképesztő részletességgel és tisztasággal. A legújabb LED-es háttérvilágítás energiát takaríthat meg, élvezheti a mély szintű fekete-fehér tökéletesen tiszta. 

legfontosabb jellemzői

  • Szép tiszta design fekete kivitelben kiegészítve az ezüst csík
  • Full HD éles képek
  • A DVB-T2 (HEVC H.265) - TV A jövőbeni szabvány cseh műsorszórás
  • Energia osztály A + alacsony energiafogyasztás
  • A felvétel lehetősége a HDD és USB Flash Drive
  • Timeshift funkció - fontos pillanatokban Soha ne hagyj

Készen áll a jövőre

Természetesen a fő célja a televízió, a recepció a TV adások digitális tuner. A berendezés hangolók a leggyakrabban használt szabványok - Antenna DVB-T és DVB-C kábel. A jobb minőségű, MPEG4 nagyfelbontású televíziós. Szerelve, de én T2 tuner támogatás HEVC codec H265 és így készen áll a következő átmenetet a jelenlegi DVB-T DVB-T2 szabvány HEVC H265.Szerelve is megtalálja az elektronikus műsorújság, teletext, gyerekzár vagy időzítő. Nagyon jó, hogy a televízió kapcsolat. Akkor várom, hogy a következő két HDMI, SCART vagy számítógépes bemenet. Így tényleg csatlakozni számos perifériát.

TV minden kényelemmel

Között a funkciók, a felvevő készletek építve a TV-t. Úgy működik, egyszerűen csatlakoztassa az USB stick vagy külső meghajtó, és akkor már semmi sem fogja megállítani a felvételt televíziós műsorok. Ugyancsak jelen TimeShifting figyeli programok időeltolásos. Ezt fogja szolgálni, amennyiben van, hogy ugrál drámai cselekményt, és ne veszítse el a fontos jelenetek. Gogen TVF 40N525T is lecseréli a médialejátszó. Ez a funkció ismét kihasználni a hordozható USB-tároló, hol tárolja a audiovizuális tartalmat. Miután az USB-eszközt a TV-készülékhez játszhat tárolt filmeket, zenéket és fényképeket. TV támogatja a széles körű multimédiás formátumok, mint például a népszerű DivX és XviD.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 40 " (101,6 cm)
Felbontás Full HD
Maximális felbontás 1920 × 1080 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Nem SMART
Típus Hagyományos TV

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 92,5 cm
Magasság 59,2 cm
Mélység 22,5 cm
Magasság talp nélkül 54,5 cm
Mélység talp nélkül 9 cm
Tömeg 7,1 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WG9540f
Termékszám:  GOGTVF40N525T
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20