Oldal frissítése

40" Gogen TVF 40284

4,4 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

40" Gogen TVF 40284

A TV-vel, amely, hála a Full HD felbontás és a nagyobb méretű alkalmas arra, hogy a nappaliban a televízió, mint a forrás a saját szórakoztató. A finom felbontású, hogy HD tartalom broadcast, Blu-ray lemezek és játékkonzolokat megdöbbentő részletességgel és élességgel.A legújabb LED-es háttérvilágítás energiát takaríthat meg, élvezheti a mély szintű fekete-fehér teljesen világos, így igazán hivatkozhat bármilyen helyzetben.
A szolgáltatásai között egy beépített felvevő, közvetlenül a TV-ben. Úgy működik, egyszerűen csatlakoztassa az USB stick vagy külső meghajtó, és akkor már semmi sem fogja megállítani a felvételt televíziós műsorok. Gogen 40284 TVF is lecseréli a médialejátszó. Ehhez a funkcióhoz újra fogja használni a hordozható USB-tároló, amelyen tárolt audiovizuális tartalom.
A szabvány egy beépített DVB-T tuner a kiváló minőségű digitális földfelszíni műsorszórás és a vezeték DVB-C. Szerelve is megtalálja az elektronikus műsorújság, teletext, gyerekzár vagy időzítő. Nagyon jó, hogy a televízió kapcsolat. Jelenleg két HDMI, SCART vagy számítógépes bemenet. Így tényleg csatlakozni számos perifériát.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 40 " (101,6 cm)
Felbontás Full HD
Maximális felbontás 1920 × 1080 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Nem SMART
Típus Hagyományos TV

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 92,3 cm
Magasság 58,8 cm
Mélység 22 cm
Magasság talp nélkül 54,4 cm
Mélység talp nélkül 9,8 cm
Tömeg 12,5 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WG9540a5
Termékszám:  GOGTVF40284
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20