Oldal frissítése

3DW ABS 1.75mm 10m sárga

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

3DW ABS 1.75mm 10m sárga

A nyomtatási sor tervezték 3D-s nyomtatók és kompatibilis az összes népszerű asztali 3D nyomtatók. ABS rost őket olvasztott, majd pontos alkalmazás rétegben feladat feldolgozni a számítógéppel. A zsinór tökéletes és egyenletes nyomtatás, amely a maga színt hoz ki az összes 3D tervez. Nyomda szál van egy garantált konzisztenciát a tekercs a legpontosabb és legjobb minőségű nyomtatást.

legfontosabb jellemzői

  • Garantált következetes tekercselés
  • Az a képesség, hogy hozzon létre tárgyak különböző színű és nem tettek festés
  • Környezetbarát anyagokból
  • Ha a nyomtató képes hőmérsékleten 220-250 ° C

Kivételes ökológiai anyag

ABS (akrilnitril-butadién-sztirol) egy hőre lágyuló, amely által termelt polimerizációs akrilnitril, butadién és a sztirol. Ez készült a fosszilis tüzelőanyagok, és nem lebontható, és így nagyobb hatással van a környezetre, mint a PLA szál. Kvůli pevnosti a síle je však ABS mezi uživateli stále nejpopulárnějším termoplastem při 3D tisku.

Paraméterek

Szín

Szín Sárga

Anyag

Anyag ABS

Méretek

Húrátmérő 1,75 mm
Tekercs hossza 10 m

Tömeg

Tömeg 0,03 kg
Kód:  DF429b
Termékszám:  D11602

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15