Oldal frissítése

3DW ABS 1.75mm 10m fehér

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

3DW ABS 1.75mm 10m fehér

A nyomtató szálat 3D-s nyomtatókhoz tervezték és kompatibilis az összes népszerű asztali 3D nyomtatóval. Az ABS rost elolvad benne, majd a számítógép által megadott feladat szerint pontosan felviszi a kívánt réteget. A szál tökéletes és egyenletes nyomtatást ad, a színe pedig minden 3D-s nyomtatásnál kitűnik majd. A nyomtató szál konzisztenciája garantált az egész tekercsben a legpontosabb és legjobb minőségű nyomtatás érdekében.

Legfontosabb jellemzői

  • Garantált konzisztencia az egész tekercsben
  • Különböző színű tárgyakat lehet létrehozni későbbi festés nélkül
  • Környezetbarát anyag
  • Lehet vele nyomtatni 220-250°C hőmérsékleten

Kivételes ökológiai anyag

Az ABS (akrilnitril-butadién-sztirol) hőre lágyuló műanyag, amelyet akrilnitrilből, butadiénből és sztirolból állítanak elő polimerizációval. Fosszilis tüzelőanyagokból készült, és biológiai úton nem lebontható, így nagyobb hatással van a környezetre, mint a PLA szál. Szilárdsága és erőssége miatt tehát az ABS a felhasználók körében 3D-s nyomtatáshoz folyamatosan a legnépszerűbb hőre lágyuló műanyag.

Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Anyag

Anyag ABS

Méretek

Húrátmérő 1,75 mm
Tekercs hossza 10 m

Tömeg

Tömeg 0,03 kg
Kód:  DF429a
Termékszám:  D11601

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05