Oldal frissítése

3Dsimo PETG / PLA 3 db szál 2,5 méter

3Dsimo PETG / PLA 3 db szál 2,5 méter

Ez a szett csere szálakat tartalmaz 3Dsimo tollakhoz, ezáltal több és több 2D-s és 3D-s modellt tudsz alkotni. Gyermekeid számára is hasznos lehet a 3Dsimo toll, mert fejlesztheti a képzelőerejüket, türelmüket és a motoros készségeiket is. A 3Dsimo PETG / PLA készlettel olyan átlátszó anyagokat készíthetsz, mint például ablakok, diák, vázák.
Az eredeti tartozékanyagok veszélyesek és mérgezőek lehetnek. Ezekből az anyagokból készíthetőek gyermekek számára is alkalmas modellek, épületszerkezetek, továbbá étel vagy textil termékek. Az anyag egy nagyon rövid ideig forró marad, tehát ne érintsd meg, míg meg nem szárad. Semmilyen körülmények között sem ajánlott, hogy a testtel közvetlenül érintkezzen, viszont ruhákkal vagy papírral gond nélkül értintkezhet.
Műszaki adatok:
Támogatott eszköz:
3Dsimo toll
A csomag tartalma:
3 db 2,5 m-es szál

Paraméterek

Anyag

Anyag PLA

Méretek

Tekercs hossza 7,5 m
Kód:  DF210d
Termékszám:  31680006

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15