Oldal frissítése

3DSimo mini BIG creative box edition

3,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

3DSimo mini BIG creative box edition

Nem köt le a papír alapú rajzolás, vagy csak fejleszteni szeretnéd a kreativitásod? Rajzolj a levegőbe! A 3D-s toll kisebbített változata teljesen új rajzolási lehetőségeket nyit meg. A 3Dsimo Mini alapja a műanyag nyomtatási technológia alkalmazása a forró fúvókán keresztül. A toll különböző anyagokkal képes dolgozni, mint pl. ABS, PLA, PETG, HIPS, LAYbrick, Luminous, fa, Flexi stb. - mindezt különböző hőmérsékleten, hogy a legjobb minőséget érje el. A hőmérséklet és az anyagátvitel beállítási lehetősége soha nem látott lehetőségeket kínál a kreativitásához. Olyan modelleket hozhatsz létre, amelyek a sötétben ragyognak, vagy amelyek a hőmérséklet változásakor színt váltanak A Mini verziót elektronikus alkatrészek beszerelésére is használhatják, például vághatsz vele egy darab habot.

A 3DSimo mini BIG creative box edition szett és 3D-s toll főbb jellemzői

  • Valósítsd meg beltéri ötleteidet
  • Fejleszti a képzelőerőt, a türelmet és a kézügyességet
  • Kisebb és okosabb, mint a régebbi modell
  • Cserélhető adapterek különböző funkciókra
  • Kijavíthatóak a műanyag berendezések vagy a rosszul sikerült nyomtatások
  • Kényelmes vezérlőelemek és ergonomikus kialakítás
  • Átlátható kijelző a vonatkozó információkkal, főleg az hőmérséklet és anyagot, stb. illetően
  • Ajándék szett tartozékokkal és 3DSimo Power Pack akkumulátorral

Szabadság az anyag kiválasztásában

A 3Dsimo Mini lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a digitális kijelzőn egyértelműen megjelenített nyomtatási paraméterek alapján válassza ki a nyomtatási paramétereket az előre beállított anyagprofilokkal együtt. Ezeket a paramétereket a felhasználó használja a megfelelő rajzolási módszer beállításához. Miután csatlakoztattad a konnektorhoz, a 3Dsimo Mini üdvözöl Téged, és átvált az alapmenüre. Könnyen beállíthatod  a kijelző háttérvilágítását vagy az alkalmazott nyelvet.

A 3Dsimo Mini-vel különféle típusú anyagokat használhatsz, például ABS-t (a hagyományos építőkockához használt anyagot), PLA-t (szerves anyag főként kukoricakeményítőből), vízben oldódó PVA-t, és végül, de nem utolsósorban nejlonszálas anyagot vagy fa és fém keveréket. Az anyagot 1,75 mm széles szál formában használják. A 3D nyomtatás növekvő tendenciájával az új anyagok tovább fognak növekedni, és erre a 3Dsimo Mini az összes paraméter állíthatóságának köszönhetően teljesen felkészült.
 

Szórakoztató rajzolás a 3DSimo-val aggodalom nélkül

Nem kell aggódnod, hogy a toll használatával Te, vagy a gyermeked egészségkárosodást szenvedsz. A mellékelt eredeti anyagok, mint például az ABS, a PLA, PVA, nejlon és mások az egészségre nem ártalmasak vagy sem nem mérgezőek. Ezek az anyagok a hagyományosak a gyerek termékek, mint az építőkocka, élelmiszer vagy ruhaeszközök gyártásában. Mindazonáltal az anyag a használat során egy ideig forró, ezért ajánlatos a kellő óvatosság, valamint nem szabad megérinteni míg nem ül ki. Emiatt nem ajánlott alkalmazni ezeket az anyagokat közvetlenül a csupasz testre, de a ruhára, vagy papírra minden gond nélkül alkalmazható.

Paraméterek

Kapcsolat

Csatlakozás USB, Bluetooth

Felszerelés

Kijelző Kijelző nélkül

Szín

Szín Piros
Kód:  DF528
Termékszám:  G3D1002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15