Oldal frissítése

3Dsimo ABS 5 szálak 2,5 méter

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

3Dsimo ABS 5 szálak 2,5 méter

Ez a szett csere szálakat tartalmaz 3Dsimo tollakhoz, ezáltal Ön több és több 2D-s és 3D-s modellt tud alkotni. Gyermekei számára is hasznos lehet a 3Dsimo toll, mert fejlesztheti a képzelőerejükt, türelmüket és a finom motoros készségeiket is. Aa 3Dsimo ABS készlettel a levegőbe rajzolhat szilárd és tartós tárgyakat. A legnagyobb hőellenállással bír. Ellenáll az időjárási körülményeknek és ezek váltakozásainak is.
Az eredeti tartozékanyagok veszélyesek és mérgezőek lehetnek. Ezekből az anyagokból gyermekek számára is alkalmas modellek készíthetőek, épületszerkezetek, étel vagy textil termékek. Az anyag egy nagyon rövid ideig még forró, így nagyon kell vigyáznia, hogy ne érintse meg, míg meg nem szárad. Semmilyen körülmények között sem ajánlott, hogy a testtel közvetlenül értinkezzen, viszont ruhákkal vagy papírral gond nélkül értintkezhet.
Műszaki adatok:
Támogatott eszköz:
3Dsimo toll
A csomag tartalma:
5 szál, 2,5 m

Paraméterek

Anyag

Anyag ABS

Méretek

Tekercs hossza 10 m
Kód:  DF210a
Termékszám:  31680002

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05