Oldal frissítése

3Doodler Start+ 3D toll + 72 utántöltő + 12 sablon

4,6 18 értékelés
23 890 Ft

3Doodler Start+ 3D toll + 72 utántöltő + 12 sablon


Fedezd fel a benned rejlő művészt

A 3Doodler Start+ 3D toll szó szerint felébreszti benned a művészt, és segít, hogy képzeletedet valódi 3D modellekké alakítsd. Ez a 3D toll teljesen új szintre emeli a hétköznapi rajzolást, anélkül, hogy bonyolult technológiára vagy speciális szoftverre lenne szükség.A 3Doodler Start+ tollal való munka nagyon egyszerű - csak válaszd ki a színt, és helyezd be a PCL-filament a toll tetején lévő lyukba. Ezután csak annyit kell tenned, hogy megnyomod a gombot, és elkezdheted az alkotást. A LED-kijelző jelzi, ha a 3D toll felmelegszik (piros) vagy készen áll a használatra (kék).

A 3Doodler Start+ 3D toll legfontosabb jellemzői

  • A csomag tartalmazza a 3D Pen Start+ tollat, 72 újratöltőt és 12 papírsablont
  • Az alacsony olvadási hőmérséklet kiküszöböli az égési sérülések kockázatát - gyermekek számára is alkalmas
  • Biztonsági biztosíték
  • Az oktatásban való felhasználásra alkalmas, beleértve a fókusz szerinti tanítási órákat is
  • A 3Doodler a 3D modellek készítőinek legnagyobb közösségét kínálja, beleértve közel 100 iskolai leckét, több mint400 sablonés több mint100 részletes utasítás
  • A 3Doodler Start+ tollat lehet műanyag tárgyak javítására is használni
  • PCL környezetbarát anyag
  • 35-45 perc folyamatos működés egyetlen töltéssel
  • Olvadási hőmérséklet 35-40 °C
  • Alkalmas 6 éves kortól
  • Csak a Start+ 3Doodler patronokkal kompatibilis

A 3Doodler Start+ nagyon biztonságos és ergonomikus

Ezt a 3D tollat a biztonság jellemzi, és kifejezetten gyermekek számára tervezték, ezért nincsenek külső forró részei - a filament extrudáláskor meleg és érintésbiztos, a hegye nem melegszik fel. A 3Doodler Start+ jobb- és balkezes felhasználók számára egyaránt alkalmas, és vékony ergonómiájának köszönhetően különösen könnyen tartható a gyermekek kezében. Elemmel működik, és az intenzitástól függően körülbelül 35-45 percig működik, és körülbelül 40 perc alatt feltöltődik (feltöltés közben nem használható). A 3Doodler Start+ 3D tollon LED-es kijelző található, amely jelzi, hogy mikor melegszik (piros) és mikor van készen a használatra (kék).



A 3Doodler Start+ 3D tollnak nincsenek forró részei

A 3Doodler Start+-t úgy tervezték, hogy a lehető legbiztonságosabb legyen a gyermekek számára, és nincsenek forró külső részei. A 3D toll filamentje, bár extrudáláskor meleg, biztonságosan megérinthető. A 3Doodler Start+ toll hegye sem forró, így a gyerekek kézzel is formázhatják alkotásaikat. A 3Doodler Start+ 3D toll 6 éves kortól alkalmas. A 3 évesnél fiatalabb gyermekek csak felnőtt felügyelete mellett használhatják a tollat.

Ergonomikus ceruza ihlette kialakítás

A 3Doodler Start+ kifejezetten a gyermekek kezéhez lett tervezve, és kényelmes munkát biztosít. A klasszikus ceruza által ihletett ergonomikus formának köszönhetően a jobb- és balkezes felhasználók számára is könnyen kézben tartható.

Egy sor ingyenesen letölthető sablon

A gyártó egyedülálló, ingyenesen letölthető sablonokat készített a kezdők számára, amelyek segítségével különböző tárgyak körvonalait hozhatjuk létre, amelyeket aztán saját magunknak megfelelően tölthetünk ki. Ezután a 3Doodler Start+ 3D toll segítségével összeillesztheted ezeket a darabokat, hogy elkészítsd a 3D modellt. Több mint 400 sablon érhető el a 3Doodle gyártó adatbázisábanITT.

3DOODLER grafikus sablonokat tartalmazó alkalmazás

Már nem tudod, hogy mit alkoss? Töltsd le a 3Doodler alkalmazást, amely rengeteg érdekes sablont tartalmaz 3D modellek készítéséhez, lépésről lépésre követhető utasításokkal. Az App Store-ból vagy a Google Play-ből letölthetsz olyan alkalmazásokat, amelyek 3D-s sablonokat készítenek a fotóidból. Így könnyen készíthetsz emlékezetes 3D-s képeket ízléses ajándékként vagy lakberendezési tárgyként.

Nagyszerű eszköz a képzelőerő és a kreativitás fejlesztéséhez az oktatásban

A 3Doodler Start+ fejleszti a gyerekek kreativitását otthon és az iskolában. Az elkészített 3D modellek felhasználhatók a biológia, kémia, fizika vagy matematika tanításához a tantárgyak jobb megértése érdekében. Ezt a 3D-s tollat minden bizonnyal a művészeti órákon is használni fogják, ahol olyan tárgyakat lehet vele létrehozni, amelyek hagyományos művészeti technikákkal nem hozhatók létre. A 3Doodler Start+-t a természettudományt, technológiát, mérnöki tudományokat és matematikát ötvöző STEM oktatási projektekben is széles körben használják. A 3D tollal épületek, hidak vagy repülőgépek modelljeit készítheti el.

Az alkotók nagy közössége több mint 600 leckét, sablont és oktatóanyagot kínál

Gyarapodj a 3Doodler termékeket használó alkotók széles közösségével. A weboldalon ITTtöbb mint 400 sablon, több mint 100 részletes oktatóanyag és közel 100 lecke áll majd rendelkezésedre szakterület és tapasztalat szerint.

A 3Doodler számos díjjal büszkélkedik

A 3Doodler számos díjat nyert a játékos oktatás innovatív és interaktív megközelítéséért. A 3Doodler Start+ 3D tollat a kreativitást és a kritikus gondolkodást elősegítő oktatási játékként ismerik el. A díjak között szerepel "Az év legjobb játéka" és "A legjobb oktatójáték".

Környezetbarát és biztonságos anyag

A 3D toll szabadalmaztatott PCL műanyagot használ a nyomtatáshoz, amely gyermekbarát, és egy ohiói gyártóüzemben készül. Az utántöltő előnye, hogy természetes anyagokból készül, biológiailag lebomló, szagtalan és nem mérgező. Nem tartalmaznak DEHP-t (ftalátokat) és nehézfémeket sem. Egy 15 cm hosszú és 2,5 mm átmérőjű töltelékkel akár 1,5 m anyagot is készíthetünk, a sebességtől és a technikától függően.

A csomag tartalma

  • 1× 3D toll 3Doodler Start+
  • 1× Micro USB kábel (aljzatadapter nem tartozék)
  • 72× 3Doodler Start Eco-Plastic utántöltő összesen 10,8 m - 8× fekete, 8× fehér, ×sárga, 8×kék, 8×zöld, 8×szürke, 8×rózsaszín és 8×piros
  • 12 lépésről lépésre 3D sablon - bagoly, kutyus, álomfogó, robot, gördeszka, Eiffel-torony, pillangó, sikló, egy halom könyv, szemüveg és ferde torony

A 3Doodler márkáról

A 3Doodlert 2012-ben találta ki a Max Bogue, Peter Dilworth és Daniel Cowen alkotta csapat, akik új módot akartak teremteni arra, hogy az emberek gyorsan és egyszerűen tudjanak 3D modelleket készíteni. Az első prototípust 2013-ban mutatták be a Kickstarteren, és azonnal nagy figyelmet és anyagi támogatást kapott a közönségtől. Ők az első olyan 3D tollgyártó, aki globális szabadalommal rendelkezik a 3D tollak gyártására. Az évek során a 3Doodler egyre népszerűbbé vált, és széles rajongótáborra tett szert. Számos fejlesztési újítást és fejlesztést hajtottak végre rajta, többek között új színeket, műanyag filament típusokat és olyan funkciókat, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy egyre összetettebb és pontosabb modelleket készítsenek.

Ma a 3Doodler-t világszerte széles körben használják az emberek kreatív projektek és az oktatás eszközeként,
és egyre fontosabb eszközzé válik a 3D-nyomtatási közösség és a modern oktatás számára.

Paraméterek

Nyomtató anyag tulajdonságai

Nyomtató anyag PCL
Nyomtatószál átmérő 3 mm

Jellemzők

Kijelző Kijelző nélkül
Funkciók Rajz
Fúvóka maximális hőmérséklete 40 °C

Felszerelés

Filamentek száma 72 db

Méretek

Szélesség 135 mm
Magasság 35 mm
Mélység 3 mm
Tömeg 0 g
Kód:  D3Oa001
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SPLUS

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20