Oldal frissítése

3DLAC Spray 400 ml

4,9 270 értékelés
2 990 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1-2 db 2 990 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 2 820 Ft/db

3DLAC Spray 400 ml

Ha szükséged van egy eszközre a nyomtatott szálak könnyű rögzítéséhez a szőnyegen, akkor a 3DLAC Spray a megfelelő a számodra. Fűtött betéttel növeli a 3D nyomtatók felületének tapadását. A 400 ml térfogatú csomag 300 - 400 alkalmazásra elegendő a párna méretétől függően, a lakk nem tartalmaz kellemetlen szagokat és parfümöket. A felületre 20 cm távolságról permetezd a sprayt, a felület nem lesz ragacsos, miután a festék megszáradt. A párna felmelegítése után tökéletesen tapad az első nyomtatási réteg az üveghez. A nyomtatás után hagyd lehűlni a betétet, majd szerszámok vagy erő használata nélkül könnyen vedd le a nyomatot. Az ABS termékek az anyag zsugorodása miatt leválasztják magukat a betétről. PLA, PET, ABS, ASA, Flexfill, fa- és bronzbetét, NGEN, XT, XT-CF20 stb.

A 3DLAC spray legfontosabb jellemzői, 400ml

  • A nyomtatott izzószál rögzítésére szolgál a háttérhez
  • Növeli a felületi tapadást a fűtött 3D nyomtatóknál
  • A 3DLAC spray 300 - 400 alkalmazásra elegendő
  • Szagtalan és parfümmentes
  • Miután az pad lehűlt, könnyen eltávolíthatod a nyomatot
  • Az egyedi 3DLAC spray permetezi a többi alkalmazott rögzítőt

Alkalmazás :
Szórd rá a festéket 20 cm távolságból. A párna felmelegedése után a nyomtatás hozzákapcsolódik az üveghez. Ha a nyomtatás befejeződött, hagyd, hogy a pad 30 ° C (59 ° F) alá hűljön, majd könnyedén távolítsd el a nyomatot.

Figyelmeztetés
Az edény nyomás alatt van, és tartalma tűzveszélyes! Munka közben kövesd a termék címkéjén található utasításokat.

Összetétel:
ISOPROPIL, ALKOHOL, MERHYAL, ISOBUTANE, PROPAN, VP / COPOLYMER, ALCOHOLDENAT. Ez a termék nem tartalmaz olyan összetevőket, mint a PBT / vPvB.


Kód:  DF209a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  00001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05