Oldal frissítése

3Dconnexion SpaceNavigator for Notebooks

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

3Dconnexion SpaceNavigator for Notebooks

 Ovladač 3Dconnexion Spacenavigator for notebooks
 

Csúcs 3D-s navigáció

A SpaceNavigator for Notebokks fel van szerelve hat szabad fokozatú érzékelővel (6DoF), amely lehetővé teszi a manipulációt a digitális tartalmakban vagy a kamera pozícióinak beállításait. Egyszerűen nyomja, húzza, forgassa vagy döntse meg a 3Dconnexion görgőjét, amely által intuitívan görgethet, nagyíthat vagy közelíthet és elforgathatja a modellt.


Könnyű használat

a SpaceNavigator eszköz mindkét gombja megnyit egy független radiális menüt, amely kényelmes hozzáférést biztosít az egérnek négy alkalmazás parancshoz. 

Másodpercek alatt létrehozhat saját menüket, vagy választhat az előre beállított javaslatok közül úgy, hogy minél jobban ki legyenek használva a SpaceNavigator for Notebooks képességei.

 Ovladač 3Dconnexion Spacenavigator for notebooks
 

 Ovladač 3Dconnexion Spacenavigator for notebooks
 

3DxWare 10

3DxWare 10 segít hozzáigazítani és optimalizálni az Ön SpaceNavigator for Notebooks teljesítményét maximálisra. 

Egyszerűen igazítsa hozzá a beállításokat és gombokat az alkalmazásaihoz és az Ön igényeihez. Használja ki az új provokatív funkciókat. Tervezzen, hozzon létre és keressen új merész módszereket.


Az utazó legjobb barátja

SpaceNavigator for Notebooks ideális eszköz azok számára, akik egy könnyebb készüléket szeretnének az egyszerű szállításhoz.

 Ovladač 3Dconnexion Spacenavigator for notebooks
 
 
Kód:  CONE011
Termékszám:  3DX-700034
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05