Oldal frissítése

3Dconnexion SpaceMouse Wireless

5 2 értékelés

3Dconnexion SpaceMouse Wireless

Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse
 

Csúcs 3D navigáció

Egyedülálló 3D vezeték nélküli egér modern kompakt külsőben, amely nagyobb hatékonyságot és kényelmet nyújt a 3D szoftverrel való munka közben. Dolgozzon egyszerre SpaceMouse és szabványos egérrel, egyet-egyet mindkét kezébe. Nagyszerűen kiegészítik egymást, ezáltal maximálisan kihasználhatja a közös potenciáljukat. A szemet gyönyörködteti a modern design csiszolt acélből, amellyel díjat is nyert (Product Design Award 2014).


6DoF vezérlő

A SpaceMouse Wireless szabadalmaztatott 6 féle irányba mozgatható (6DoF) sapkát hásznál a digitális tartalom vezérlésére. Folyamatosan döntse, zoomoljon vagy fordítsa el a modellt, elemezze minden szögből. A SpaceMouse Wireless el van látva két gombbal, amelyek megnyomásával kerek menüt hívnak elő. Rendelkezésre áll még egy virtuális NumPad is a numerikus adatok beviteléhez.

Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse
 

Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse
 

2,4 GHz-es vezeték nélküli technológia

A SpaceMouse Wireless vezeték nélküli, tehát semmissé teszi a kábeles forma korlátozásait. A készüléket a számítógéphez egy microUSB vevő segítségével lehet párosítani, amelyet elég csak benyomni a PC-be vagy a Mac-be. Az egér egyetlen töltéssel akár egy hónapot is kibír és amikor lemerülőben van, egyszerűen csak csatlakoztassa az USB kábelt és azonnal tud dolgozni tovább.

 
Kód:  CONE012
Termékszám:  3DX-700043
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15