Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

3Dconnexion SpaceMouse PRO

4,0 1 értékelés
159 990 Ft

3Dconnexion SpaceMouse PRO

Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse PRO 3D motion

Csúcs 3D-s navigálás

A SpaceMouse Pro egér fel van szerelve hat szabad fokozatú érzékelővel (6DoF), amely lehetővé teszi az egyszerű navigálást a digitális modellekben vagy a kamera pozícióinak beállításait 3D térben.
Egyszerűen csak nyomja, húzza, forgassa vagy döntse meg a 3Dconnexion kontroll sapkáját, amely által pontos és intuitív a görgetés, a nagyítás és a forgatás a modellel vagy a kamerával.


QuickView billentyűk

QuickView billentyűk gyors hozzáférést biztosítanak egyetlen ujj számára tizenkét féle nézethez, ezáltal könnyebb megtalálni a hibákat, alternatívákat és hatékonyabb a munkáinak a bemutatása és az ellenőrzése.

Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse PRO 3D motion

Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse PRO 3D motion

Haladó ergonomikus kialakítás

Teljes értékű kartámasz, amely puha bevonattal biztosítja a maximális kényelmet és a kéz tökéletes elhelyezkedését a 3Dconnexion vezérlő sapkájára.
Mind a tizenöt billentyű teljesen programozható. A SpaceMouse Pro billentyűi gyakorlatilag úgy vannak elhelyezve, hogy lehetővé tegyék a hatékonyabb munkát.


A monitor kijelzője

A monitor kijelzője praktikus vizuális kapcsolatot biztosít az intelligens funkcióbillentyűkhez hozzárendelt parancsokkal, lehetővé téve a koncentráció fenntartását.

Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse PRO 3D motion

Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse PRO 3D motion

Funkcióbillentyűk

A SpaceMouse funkcióbillentyűi a Ctrl, Shift, Alt és Esc funkciókhoz való könnyű hozzáférést biztosítja, ezáltal időt takarít meg Önnek, amelyet egyébként a kezének a billentyűzetre történő áthelyezésre fordított volna.


Virtuális Numpad

Időt takaríthat meg és fenntarthatja a fókuszt egy virtuális NumPad1 numerikus billentyűzet segítségével a számszerű adatok beviteléhez az alkalmazásaiban a hagyományos egérrel a billentyűzet helyett.

Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse PRO 3D motion

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Egér használata

Felhasználási mód szerint Szimmetrikus
Kivitelezés 3D egér

Érzékelő

Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma 15×
Görgő Görgő nélkül

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Egyszínű

Méret & súly

Szélesség 14,2 cm
Magasság 5,8 cm
Mélység 20,4 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  CONE015
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  3DX-700040
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10