Oldal frissítése

3DConnexion SpaceMouse Enterprise KIT

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

3DConnexion SpaceMouse Enterprise KIT

A 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise KIT mindenféle lényeges alkotóelemet kínál a csúcs tervezésű teljesítményhez - SpaceMouse Enterprise , CadMouse , CadMouse Pad és két portos csatlakozó. Ezt a szettet a gyártó csak úgy hívja, hogy "teljesítmény két kézzel". A CadMouse Enterprise 3D egér lehetővé teszi a könnyed elhelyezését egy tárgynak vagy egy ábrázolásnak, a CadMouse egér leegyszerűsíti a kiválasztást és az objektumok létrehozását. A CadMouse Pad egy alátét, amely az egér zökkenőmentes mozgatását biztosítja. Hála az elosztónak, csak egy szabad USB portra van szükség az eszközön.


SpaceMouse Enterprise
 

SpaceMouse Enterprise

A 3Dconnexion cég legfejlettebb egere, amely egy könnyen kezelhető és rendkívül hatékony funkciót kínál a mostani valósághű tervezés megértéséhez.

A SpaceMouse Enterprise számos gomb variációt kínál a könnyű kezelhetőség érdekében, beleértve a testre szabható QuickView gyorsnézet billentyűket és a speciális billentyűzet billentyűit. A gombok nagyok, mint a billentyűk, amely sokkal kevesebb kézmozdulatot jelent az egér és a billentyűzet között.

CadMouse

A CadMouse az első egér a világon, amelyet kifejezetten a CAD területén dolgozó szakembereknek terveztek. Az egérgombbal való ismételt kattintás a múlté lesz. A fejlett lézeres érzékelőnek és a fenntartott középső egérgombnak köszönhetően, pontosan és kényelmesen dolgozhat.

A Smart Scroll görgő lehetővé teszi a maximális vezérlést és a QuickZoom funkciót, amellyel a kívánt helyre nagyíthatsz.
 
CadMouse
 

CadMouse Pad
 

CadMouse Pad

Ismerd meg az egyedülálló egér alátétet, a CadMouse-t, amely tökéletes egyensúlyt biztosít a sebesség és a pontosság szabályozása között, amelyet a kiváló minőségű felületkezelésnek köszönhet, és amely különleges mikroszálas anyagból áll.
Az egérnek lehetővé teszi a könnyű és a pontos mozgást a sztatikus és a dinamikus súrlodás közötti tökéletes egyensúlynak köszönhetően. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az egérmutató a képernyőn pontosan úgyanúgy mozog, ahogyan kívánjuk és szükséges. 


A dual-port USB elosztó

A SpaceMouse Enterprise és a CadMouse összekapcsolásának hála, ehhez az elosztóhoz csak egy szabad USB portra van szükség a számítógépen vagy a laptopon. 

A dual-port USB hub
 

3DxWare 10
 

3DxWare 10

Tesreszabhatod a SpaceMouse Enterprise 3D egér funkcióit és optimalizálhatod a teljesítményt a maximumra a 3DxWare 10 interaktív szoftver környezetével.

 

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 15,4 cm
Magasság 5,8 cm
Mélység 24,9 cm
Tömeg 800 g

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Egér használata

Kivitelezés 3D egér

Érzékelő

Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma 31×
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Egyszínű

Szín

Szín Fekete
Kód:  CONE022
Termékszám:  3DX-700058
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05