Oldal frissítése

3D World PLA 1,75 mm 1kg ezüst

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

3D World PLA 1,75 mm 1kg ezüst

A kiváló minőségű eredeti 3D-s nyomtatási 3D PLA tökéletes anyagot kínál minden termékhez. A filament szilárd PLA műanyagból készül, és egy kilogrammos csomagolásban kapható. A tekercsben garantált az anyagkonzisztencia, és minden körülmények között nagyon pontos eredményt biztosít

A PLA egy különleges hőre lágyuló alifás poliészter, amely megújuló forrásokból, például kukoricakeményítőből származik. A PLA műanyagot magas színtartóság jellemez. Szilárd és kemény konzisztenciájú, ellenáll az alacsony és magas hőmérsékleteknek is. Lehetővé teszi a 190-210 ° C-os a nyomtatási hőmérsékletet.

Paraméterek és specifikációk:

Típus:
PLA nyomtatószál
Átmérő:
1,75 mm (tűrés 0,05 mm)
Tekercselés:
1 kg
Szín:
ezüst

Paraméterek

Szín

Szín Ezüst

Anyag

Anyag PLA

Méretek

Húrátmérő 1,75 mm
Tekercs hossza 330 m

Tömeg

Tömeg 1 kg
Kód:  DF431c
Termékszám:  D12107

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15