Oldal frissítése

3D Világ PLA 1,75 mm 0,5 kg fehér

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

3D Világ PLA 1,75 mm 0,5 kg fehér

Kvalitní originální tisková struna 3D World PLA nabízí perfektní materiál pro všechny vaše výrobky. A kábel kemény műanyagból készült, PLA és szállítjuk egy font csomagot. Garantált anyag konzisztenciát a tekercs nagyon pontos eredmények minden alkalommal. Ez a karakterlánc kizárólag 3D-s nyomtató technológia FDM - Olvasztott leválasztás modellezés (FFF - Olvasztott izzószálas gyártása).

legfontosabb jellemzői

  • PLA Press huzal átmérője 1,75 mm
  • Garantált következetesség anyag a tekercs
  • Nagyon pontos eredmények minden körülmények között
  • Készült a megújuló forrásokból származó

kiváló anyag

PLA egy speciális hőre lágyuló alifás poliészter származó megújuló források, amelyek közé tartozik például a kukoricakeményítő. PLA plast se vyznačuje velmi dobrou stálobarevností. Jellemzője a merev és kemény állagú, ellenáll az alacsony és a magas hőmérséklet. Lehetővé teszi a nyomtatást hőmérséklete 190-210 ° C

Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Anyag

Anyag PLA

Méretek

Húrátmérő 1,75 mm
Tekercs hossza 165 m

Tömeg

Tömeg 0,5 kg
Kód:  DF440a
Termékszám:  D12201

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05