Oldal frissítése

3D Robotics Solo

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

3D Robotics Solo

3D Robotics Solo egyike a legintelligensebb drónoknak a világon, ugyanakkor az egyik legkönnyebb irányíthatósággal is büszkélkedhet. Sokak szerint a legjobb valaha létrehozott drón a világon, amiről Ön is könnyű szerrel meggyőződhez. Hála repülésvezérlő gomboknak és számítógéppel támogatott Smart Shots funkciónak egyszerűen csinálhat profi képeket és videókat. A modell vezérlését két, egyenként 1 GHz-es számítógép látja el (egy a vezérlőben és egy a drónban), amely garantálja, hogy lenyűgöző élményt a levegőben történő filmezés során. A számos technikai újítás mellet több beépített biztonsági megoldást is tartalmaz, valamint magas felbontású élő felvétel sugárzását teszi lehetővé GoPro kamerával (nem a készlet része) akár 800 méterről is.

Legfontosabb jellemzői

  • Solo drón két számítógép által vezérelve
  • Élőképek közvetít HD GoPro kamerával (nem tartozék)
  • streamelés iOS vagy Android eszközökre
  • forradalmi, intuitív vezérlő melyet a videojátékok világa ihletett
  • könnyen működtethető repülés vezérlő gombok
  • egyedi biztonsági funkciók
  • hozzáférést enged a GoPro kamerához repülés közben is: elindíthatja vagy leállíthatja a felvételt valamint állíthat a kamerán a földről (Solo Gimbal felfüggesztéssel)
  • teljes funkcionalitású iOS és Android alkalmazás
  • Solo Gimbal kar (külön megvásárolható), mely garantálja a zökkenőmentes rögzítést, energiát és a GoPro kamera vezérlést és képátvitelt a HDMI csatlakozón keresztül
  • repülési idő 20 perc

Fedezze fel a legfejlett technológiát

Vajon miért tartják a 3D Robotics Solo-ját kategóriája egyik legjobbjának? Fejlett Pixhawk 2-es robotpilóta rendszerének köszönhetően. A jelátvitel a vezérlő és a drón között egy speciális wifi hálózaton keresztül valósul meg 3DR kapcsolaton keresztül, mely nagy átviteli sebességet tesz lehetővé, szinte hihetetlen dolgokra adva lehetőséget. A számítógép irányít minden magasabb rendű funkciót, mint amilyen a Smart Shots vagy a HD videóátvitel, valamint a GoPro kamerák irányítása, a robotpilóta pedig a repülési funkciókért felelős. Ez a feladatmegosztás garantálja a legnagyobb megbízhatóságot és minimalizálja a mechanikai hibák bekövetkezésének esélyét.

Smart Shots - Professzionális eredmény a kezdők kezében is

A drón kiváló funkcióit zökkenőmentesen próbálhatja ki mind egy kezdő mind egy profi, ugyanakkor a Smart Shots garantálja, hogy a képek minősége eléri egy szakember elvárásait is. A felvétel elkészítéséhez csupán néhány mozdulatra van szükség. A 3D Robotics Solo egyben kínálja a HD képminőséget mobilján valamint beépített HDMI portját az élő HD közvetítéshez. Fedezze fel, hogy Önnek mit kínálhat a Smart Shots!

  • Cable Cam (kötélpáyla) - a kamera szabadon forgatható és dönthető  egy ismerős repülési útvonal mentén haladva. Emellett a Solo emlékszik az első és az utolsó képkockára és képes a kamerát Ön helyett forgatni közöttük.
  • Orbit (keringő pálya) - A Solo automatikusan kering az Ön által meghatározott célpont körül, mindvégig rajta tartva kameráját
  • Szelfi (filmezz le) - csak egy érintés, és Solo felfelé kezd szárnyalni, mindvégig Önön tartva kameráját, drámaian megnyúlt hatású képet eredményezve. Ezután az eszköz megfordul és visszatér Önhöz.
  • Follow Me - Nincs szükség kézi irányításra. A Solo követni tudja bármerre is jár, kameráját egy fix ponton tartva, hogy bármely mozdulatát megörökítse.

Az irányítás soha nem volt még egyszerűbb

Az új ergonomikus vezérlőt kifejezetten légi fotózáshoz tervezték. A videojátékok világa ihlette, ezért egyáltalán nem nehézkes vagy bonyolult, ellenkezőleg, azonnal a kezébe illik és gyerekjáték használni. A Pause gombot megnyomva bármikor megállíthatja a drónt a levegőben. Elérhető egy teljes felszereltségű mobil alkalmazás Androidra és iOS-re. Ez által Ön képes lesz a drón által közvetített élő, vagy műholdas képet követni, valamint a kamerát irányítani.

A drón kiehészíthető Solo Gimbal karral, mely lehetővé teszi a stabil, film minőségű videó készítését, teljes hozzáférést ad a GoPro kamera vezérléséhez, HD minőségű képek átvitelét teszi lehetővé mobil eszközökre vagy akár a GoPro kamerát is ellátja árammal repülés közben.
Figyelmeztetés:

  • GoPro kamerát vagy Solo Gimbal kart nem nem tartalmazza
  • Repülési idő a hasznos a tehertől, a széljárástól, a magasságtól, a hőmérséklettől, a páratartalomtól, valamint a pilóta stílusától és ügyességétől függ. Az említett repülési idő 610 méteres tengerszint feletti magasságra lett kalibrálva.
  • A hatótáv az antenna tájolása és a háttérzaj függvényében változik

További információk:
Robotpilóta: 3DR Pixhawk 2
Repülési kód: ArduPilot Copter
Irányítás: Driver 3DR Solo
Vezeték nélküli kommunikáció: 3DR link 1.0
Frekvencia: 2,4 GHz
A távolság a motorok közt: 26 cm
Hajtás: 880 KV motorok, kettő az óramutató járásával megegyező irányba forognak, és kettő óramutató járásával ellentétes irányban
Légcsavar 25 × 11,4 cm
Az akkumulátor élettartama a vezérlőben: 3 óra
Az akkumulátort a távirányítóban: Li-ion 2600 mAh 7,2 V DC
Maximális magasság: 100 m
Hatótáv: 0,8 km
Terhelhetőség: 500 g
Repülési sebesség: 2,5 m / s
Maximális sebesség: 25,5 m / s
A maximális emelkedési sebesség: 5,0 m / s
A maximális süllyedési sebesség: 2,5 m / s
Szembeszélben: 11 m / s
Oldalszélben: 11 m / s
Kamera: video streaming kompatibilis GoPro Hero 3, 3+ vagy 4
Alkalmazás kompatibilitás: iOS 8.0 vagy újabb / Android 4.3 vagy újabb

Paraméterek

Repülés

Vezérlés Távirányítóval
Repülési funkciók GPS

Kamera

Kamera funkciói Képstabilizátor

Akkumulátor

A drón akkumulátorának típusa Li-pol
A drón működtetéséhez szükséges elemek száma 1 db
Távirányítóban lévő elemek típusa Li-Ion
Távirányítóban lévő elemek száma 1 db

Tömeg

Tömeg 1 500 g

Csomag tartalma

Csomag tartalma Drón, Akkumulátor a drónhoz, Akkumulátor a vezérlőhöz
Kód:  CVI303
Termékszám:  858566005669

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20