Oldal frissítése

3D gyárak EasyMaker fekete 0.2 mm

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

3D gyárak EasyMaker fekete 0.2 mm

3D-s nyomtató forradalmian módon valósult meg ötleteit bármilyen témában. A nyomtató modell sor Eco PLA vagy ABS műanyag, amely megolvad és rétegekben visszük a hordozóra. A kapott objektum pontos, és lehűlés után és elég nehéz. Húrok különböző színekben kapható. Ez a modell működik egy kijuttató fúvóka átmérője 0,2 mm, ezáltal a finom részletek rovására sebesség. A nyomtató készült minőségi anyagok biztosítják a hosszú élettartamot és a stabil precíz nyomtatáshoz. Szilárd edzett rúd és lineáris csapágyak terhelhetők és igényes projekt.
Mi volt korábban csak egy kis csoport ember a nagy cégek, most már lehetséges, hogy az asztalon az irodájában. Bizonyosan vonatkozik mindenféle tervezők és cégek foglalkozó termék tervezése, amely biztosítja számukra a prototípus, mielőtt nagyobb tömegű gyártás vagy a gép közvetlenül a termelés egyedi design elemek, amelyek ugyan nagy gépek sokkal drágább. A jövőben a 3D nyomtatók jelentik a lehetőséget, hogy egy termék megvásárlására, és a szállítás a hordozó egyszerűen kinyomtatni. Saját modellek létrehozása a mellékelt szoftver G3DMAKER egy strukturált környezetben. A program azt is megmondja, mennyi ideig
nyomtatás fog, és hogy mennyi anyag van szüksége.
Műszaki adatok:
Nyomtatási felbontás:
0,08 mm
Mérettoleranciák:
0,1 mm-es
sebesség:
Nyomtatás: 80 mm / s
Feed: 230 mm / s
Nyomtatási terület:
X: 200 mm
Y: 200 mm
Z: 230 mm
Celkem: 9200 cm3
Maximális hőmérséklet:
280 ° C-on
forrás:
Adapter 24 V / 5 A
Fogyasztás:
180 W
súly:
16 kg
Külső méretek:
400 x 400 x 500 mm
Press pack:
ABS vagy PLA-huzal átmérője 1,75 mm

Paraméterek

Kapcsolat

Csatlakozás USB

Felszerelés

Kijelző Kijelző nélkül

Szín

Szín Fekete
Kód:  DF105
Termékszám:  S061355
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10