Oldal frissítése

Televízió 40" Orava LT-1012

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Televízió 40" Orava LT-1012

Hagyományos televíziós producer Orava egyesíti ez a modell finom Full HD és az összes alapvető funkciót zavartalan megtekintését. TV a nagy 102 cm panel közvetlen LED háttérvilágítás, egy hű reprodukciója 16,7 millió szín és az energiahatékonyságot. 400Hz feldolgozást alá a teljesen sima rendering gyors mozgású jelenetek. Action üldözi a filmek és sportesemények is élvezhető elmosódás nélkül.


Főbb jellemzők:

  • Full HD
  • Nagy fényerő és valósághű színeket
  • Sima renderelt jelenetek
  • Rich kötőszöveti berendezések
  • TV-kialakítás

Első osztályú vizuális élmény

DVB-T tuner a digitális földi programok egészítik képes fogadni a digitális adások kábelhálózaton DVB-C. A TV támogatja sugárzott szabványos MPEG-4 HD vétel. Akkor nem lehet megfosztani a minőségi zenei élményt. Hogy gondoskodik egy pár hangszóró összteljesítménye 12 W. És ha nem zavarja a környéken, egyszerűen csatlakoztassa a fejhallgatót.

Nemcsak televíziós műsorszórás

Csatlakoztassa a TV-n keresztül két HDMI csatlakozó egyéb eszközök, például DVD lejátszó vagy laptop és a mobiltelefon. Egy nagyobb területet, hogy a filmeket, vagy akár fényképeket és videókat a vakáció. Csatlakoztassa és kapcsolja be a PlayStation játékélményt lenyűgöző! 

Van egy USB stick vagy külső merevlemezt mentett filmet vagy tévéműsort? Csak dugja be az USB-port, és meg lehet nézni. Ott van még a lehetőségét felvétel, így nem marad semmilyen show. Érdekes példa is a TV Szülői vagy hotel mód, amely lehetővé teszi, hogy különféle beállításai a felhasználó televízió, és megakadályozzák, például a nemtetszését.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 40 " (101,6 cm)
Felbontás Full HD
Maximális felbontás 1920 × 1080 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Nem SMART
Típus Hagyományos TV

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 92,3 cm
Magasság 58,8 cm
Mélység 22 cm
Magasság talp nélkül 54,4 cm
Mélység talp nélkül 7,9 cm
Tömeg 9,5 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO433c
Termékszám:  LT-1012 LED B82B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05